Slăbire #2: Tratamente slăbire

Pentru că am zis aici că vreau să slăbesc, am intrat în programul #aBeautyChange susținut de aBeauty clinique. Tratamentele de slăbire le fac la ei, de restul trebuie să mă ocup eu. În acest articol am să scriu despre tratamentele de slăbire începute la clinica Galați aBeauty.

Tratamentele pe care mi-am propus să le urmez sunt cele cu VelaShape III, criolipoliză la -8 grade Celsius și lipoliză chimică. Astăzi am făcut prima ședință de VelaShape III. Vă explic pe scurt tot ce este de explicat pentru că am primit foarte multe mesaje pe Facebook și din păcate n-am cum să răspund la toate întrebările în timp util.

În primul rând, mai multe informații despre slăbirea localizată și remodelarea corporală citiți aici. Ca să nu existe confunzii între slăbirea în centimetri cu slăbirea în kilograme. Și pentru cei care mă întreabă direct dacă funcționează, le zic că da, funcționează astfel de metode. Dar nu se adresează persoanelor foarte grase. Din ce am înțeles se adresează în următoarele tipuri de situații pe care le voi enumera mai jos așa cum le-am înțeles eu:

Cand apelezi la tratamente de slabire

 1. Ții o dietă, faci sport și vrei să grăbești procesul de slăbire.
 2. Nu ții o dietă și nici nu faci sport, dar vrei să te menții în formă.
 3. Ții o dietă, faci sport, dar tot nu scapi de acumulările localizate de grăsime.
 4. Ai pielea flască. Aici nu ajută nici o dietă și nici sportul.
 5. Vrei o circulație sangvină mai bună și o piele mai catifelată.
 6. Vrei să previi vergeturile și pielea flască.
 7. Vrei să-ți accelerezi sănătos metabolismul celular.

Cam la toate chestiile enumerate mai sus se folosește VelaShape III. În acest moment nu că nu există aparat rival în România sau Europa. Pentru VelaShape III nu există rival în lume. Pentru că e cel mai nou și cel mai bun aparat din nișa sa. Pe următoarele locuri se clasează tot aparate de la Syneron, gen VelaShape II sau VelaSmooth Pro. Un exemplu tehnic ar fi puterea. Cele mai tari aparate similare VelaShape III au în jur de 20 de wați. VelaShape III are o putere de 150 de wați. Faceți voi calculele :). Că așa toți se laudă cu ”cele mai cele”.

Apoi, e vorba de tehnologie. Și cu asta vă explic și ce se întâmplă înaintea, în timpul și după un tratament. Seria de aparate VelaShape III, VelaSmooth Pro etc. sunt cele mai bune de pe nișa lor datorită unui patent unic, exact așa cum are Apple la anumite particularități iPhone, de exemplu. Patentul unic la Syneron Vela este tehnologia eLOS, care permite acționarea simultană a 4 elemente pe suprafața tratată.

Acestea sunt: 1: Radiofrecvență bipolar fracționată, care pătrunde în profunzime pentru încălzirea celulelor de grăsime. Acestea își vor mări permeabilitatea și automat vor pierde din conținut. Adică, grăsimea și toxinele (tratamentul e foarte bun și pentru eliminarea toxinelor localizate) vor fi luate și drenate frumușel de corp. Totuși, spre deosebire de alte aparate de tratament corporal cu radiofrecvență, pe lângă putere, precizie și siguranță (VelaShape III este un aparat certificat FDA), VelaShape III sau VelaSmooth Pro vine cu alte 3 elemente menite să potențeze de până la 10 ori valoarea unui tratament. Adică…

2: Infraroșu pentru încălzirea superficială (aproximativ 5 mm). Undele IR vor stimula circulația sangvină, vor ajuta în lupta împotriva celulitei (cu VelaShape III sau VelaSmooth Pro se tratează și celulita, dar cu alte setări și parametri de tratament), iar alături de 3: Rolele macanice de drenaj limfatic și 4: Vacuumul pulsat, VelaSmooth Pro și VelaShape III completează cele 4 elemente care acționează simultan și te ajută să atingi mai multe tipuri de rezultate, nu într-un timp mai scurt, ci în același timp. Și încă ceva, merită să vă faceți tratamente corporale cu aparate omologate. Căutați și voi să nu fie un no-name fără certificări. Nu de alta, dar nu e bine să te joci cu al tău corp pentru 3 lei. Știi cum e, vrei să faci ceva pentru tine în sfârșit și tot pentru tine te zgârcești. N-are rost. Pe bune.

VelaShape III
Așa arată un Syneron VelaShape III folosit și de Kim Kardashian ;)

Înainte de a începe tratamentul ți se oferă un protocol și multe explicații. Deși e un tratament neinvaziv, e un tratament de slăbire serios, care implică și niște contraindicații. De aceea, la aBeauty clinique, personalul medical discută înainte cu tine, îți explică totul, se asigură că ești în regulă să începi tratamentele de slăbire etc. Apoi, ești măsurat, cântărit și fotografiat. Fotografiile sunt confidențiale. Rezultatele se măsoară la finalul pachetului de tratament (care include o schemă personalizată strict pentru tine și nevoiele tale – schema include un anumit număr de ședințe de o anumită durată). Rezultatele apar atât la nivel vizual cât și la nivel măsurabil (în centimetri). Totuși, cel mai bine se observă pe poze și de aceea se fac poze before/after. Pentru că atunci când arăți bine te obișnuiești cu asta :)

Tratamentul nu se simte ca un masaj simplu pe piele. E drept că e destul de serios. Uneori simți disconfort sau chiar ușoară durere (mai ales persoanele mai sensibile). Plus că zona este încălzită foarte bine, menținându-se o temperatură constantă de 40-42 grade Celsius. Totuși, te obișnuiești. Înțeleg că de la a doua ședință în colo e mult mai suportabil. Plus că sunt persoane care adorm uneori în timpul tratamentului. Totul depinde de la om la om. Fiecare cu toleranța lui la durere. Pe mine personal nu m-a durut. Am mai testat cu 3 ani în urmă VelaSmooth Pro, iar senzația e similară (nu m-a durut nici atunci). Deci, pe mine nu m-a durut, dar nici nu am să vă mint, nu e ca o plimbare prin parc dacă vreți să aveți rezultate rapide și de durată. Tratamentele de genul ăsta sunt puternice.

Slabire

Tratamentele de slăbire cu VelaShape III sau VelaSmooth Pro se mai utilizează și pentru remodelare corporală sau tratare a celulitei (totul depinde de diagnostic, de schema personalizată de tratament și de parametrii de lucru). De asemenea, pentru rezultate și mai rapide și mai bune și mai durabile, tratamentele corporale de slăbire cu VelaShape III sau VelaSmooth Pro merg perfect împreună cu tratamentele de criolipoliză sau de lipoliză chimică, dar despre asta în articolele viitoare. A, nu vă obosiți să întrebați dacă acest articol e publicitate plătită sau nu. Îmi oferă tratamentele de slăbire gratis, deci, e un fel de publicitate plătită, da, normal. Numai că nu aș înflori nimic aiurea. Vă zic tot ce e de zis așa cum știu eu să povestesc. Și vă răspund cu drag la întrebări dacă mă pricep.

3 comentarii la „Slăbire #2: Tratamente slăbire”

 1. Buna ziua ,ma intereseaza cat costa tratamentul sau mai bine zis o sedinta pentru tratarea celulitei .Si cam cate sedinte ar trebui pentru un rezultat bun.Multumesc.

  Răspunde
  • Bună ziua, prețurile variază între câteva sute de lei și chiar câteva mii de lei în funcție de pachetul ales. Dar pentru a vă răspunde la întrebări vă recomand să profitați de oportunitatea unui consult gratuit în cadrul unei clinici aBeauty. Și am să vă zic și de ce.

   Mai ales în cazul tratamentelor corporale este impetuos necesară o evaluare în prealabil. Organismele oamenilor sunt unice și reacționează diferit la terapii. Numărul de kilograme diferă, înălțimea diferă, istoricul medical diferă, gradul de laxitate a pielii diferă, conformația corpului diferă, vârsta diferă, gradul de grăsime/celulită etc. diferă. De aceea, este practic imposibil ca cineva să ofere un preț sau un număr garantat de ședințe fără să vă vadă și să vă consulte.

   Având în vedere că o consultație de specialitate într-o clinică aBeauty este gratuită și nu implică obligații, ar fi păcat să nu profitați de una. Puteți completa formularul de aici https://www.abeauty.ro/contact/ și vă vor contacta ei pentru detalii și discuții individuale.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.