Dacă ți-e greu să vorbești la telefon la volan, lasă-te, că încurci!

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Dacă uneori ai în față vreo mașină care circulă ca naiba, care nu semnalizează, care încurcă circulația etc., sunt cel puțin 70% șanse ca șoferul cu pricina să nu fie nepriceput, ci să vorbească la telefon la volan. De foarte multe ori îi vezi debusolați și prin intersecții, debusolați și captați de discuția telefonică, de parcă ar fi din alt film. Cu ochii mari cât cepele se uită pierduți în stânga și în dreapta. Toată lumea îi claxonează, dar se comportă ca niște autiști. Ei sunt în discuția lor telefonică, în lumea lor. Băi, eu știu că dacă job-ul tău implică să conduci aproape toată ziua și vorbești la telefon, dacă nu te descurci ia-ți naibii un hands-free ceva. Cele mai ieftine căști cu microfon sunt 19 lei, iar o cască bluetooth fără pretenții e 62 de lei. Cere pe dotare, iar dacă șeful nu-ți dă spune-i că nu-ți permiți să mai plătești amenzi de vorbit la telefon. Dacă nu-l interesează și n-ai altă variantă de job (cum mulți români sunt din păcate în această situație), ia-ți din banii tăi măcar o pereche de căști cu fir. Și nu zice că sunt scumpe, că 19 lei e cât un pachet de țigări și o cafea la tonomat.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend