Netflix Romania

Netflix e disponibil oficial în România

Netflix e disponibil începând de acum în România. Prima lună e gratis. Eu mi-am făcut deja cont. Vă puteți face și voi cont aici. Urmează să văd ce filme au pentru noi ;). Enjoy! Update: Pentru cei care întreabă dacă sunt subtitrări în română pentru Netflix, ei bine, din păcate nu sunt subtitrări în română pentru Netflix. Dar asta nu ar trebui să fie  o problemă prea mare pentru cei care oricum se uitau la Netflix din România prin proxy-uri. De văzut totuși dacă le vor implementa (mulți zic că sunt slabe șanse, dar vom vedea). Ar fi fost fain ca la  conținutul pentru copii să existe subtitrări în română, dacă nu dublaj (cine să-l facă?). Probabil în funcție de numărul de conturi cu plată în România vor alege să dezvolte mai mult pe viitor. Vedem. Până atunci vă puteți face un cont trial  ca să vedeți ce filme oferă.Netflix Romania

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

7 Comentarii

 • Adi

  Reply Reply 06/01/2016

  Numai eu nu-s încântat ?:)) Oricum nu mă prea uit la filme.

 • Madalin

  Reply Reply 07/01/2016

  Iar in Anglia, majoritatea au migrat pe Amazon Prime de la Netflix. Sunt mai multe filme si ai acces si la muzica si carti in acelasi timp, plus prioritate la livrarea comenzilor de pe Amazon.co.uk.

  Netflix e in extindere pe piete ce le considera neimportante pentru ca pierde clientela in tarile importante (US, UK, Australia etc.).

  PS. Subtitrari vor fi disponibile, dar la fel ca in alte tari, dupa 1-2 ani de la lansare.

 • goe

  Reply Reply 07/01/2016

  lansarea site-ului sau a titlurilor respective?

 • Carlos-Cristian

  Reply Reply 08/01/2016

  Ma bucur!Subtitrarile ma intereseaza mult mai putin pe mine, Engleza este subtitrata probabil.Cand vor veni subtitrarile ma tem ca vor fi restrictii zonale salaturi de cenzura si alte asemenea ceea ce nu imi place.
  Amazon Prime sau care mai sunt sunt liberi sa lanseze si ei in lume ca si Netflix ca nu-i opreste nimeni.Chestia asta cu restrictii si limitari zonale este nasoala.Dar stati toti linistiti ca apar si astea inevitabil.

 • Husdup Florin

  Reply Reply 09/01/2016

  Nu prea ma incanta. Multe filme si seriale lipsesc, in timp ce in US sunt disponibile. Alta problema ar fi ca serialele apar abia sa sfarsit de sezon, dupa ce netflix cumpara licenta pentru ele. Momentan zic pas.

Leave A Response

* Denotes Required Field