Netflix e disponibil oficial în România

Netflix e disponibil începând de acum în România. Prima lună e gratis. Eu mi-am făcut deja cont. Vă puteți face și voi cont aici. Urmează să văd ce filme au pentru noi ;). Enjoy! Update: Pentru cei care întreabă dacă sunt subtitrări în română pentru Netflix, ei bine, din păcate nu sunt subtitrări în română pentru Netflix. Dar asta nu ar trebui să fie  o problemă prea mare pentru cei care oricum se uitau la Netflix din România prin proxy-uri. De văzut totuși dacă le vor implementa (mulți zic că sunt slabe șanse, dar vom vedea). Ar fi fost fain ca la  conținutul pentru copii să existe subtitrări în română, dacă nu dublaj (cine să-l facă?). Probabil în funcție de numărul de conturi cu plată în România vor alege să dezvolte mai mult pe viitor. Vedem. Până atunci vă puteți face un cont trial  ca să vedeți ce filme oferă.Netflix Romania

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

7 comentarii la „Netflix e disponibil oficial în România”

 1. Nu prea ma incanta. Multe filme si seriale lipsesc, in timp ce in US sunt disponibile. Alta problema ar fi ca serialele apar abia sa sfarsit de sezon, dupa ce netflix cumpara licenta pentru ele. Momentan zic pas.

  Răspunde
 2. Ma bucur!Subtitrarile ma intereseaza mult mai putin pe mine, Engleza este subtitrata probabil.Cand vor veni subtitrarile ma tem ca vor fi restrictii zonale salaturi de cenzura si alte asemenea ceea ce nu imi place.
  Amazon Prime sau care mai sunt sunt liberi sa lanseze si ei in lume ca si Netflix ca nu-i opreste nimeni.Chestia asta cu restrictii si limitari zonale este nasoala.Dar stati toti linistiti ca apar si astea inevitabil.

  Răspunde
 3. Iar in Anglia, majoritatea au migrat pe Amazon Prime de la Netflix. Sunt mai multe filme si ai acces si la muzica si carti in acelasi timp, plus prioritate la livrarea comenzilor de pe Amazon.co.uk.

  Netflix e in extindere pe piete ce le considera neimportante pentru ca pierde clientela in tarile importante (US, UK, Australia etc.).

  PS. Subtitrari vor fi disponibile, dar la fel ca in alte tari, dupa 1-2 ani de la lansare.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.