Review robot aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra cu recipient de colectare a gunoiului

Am primit anul trecut în teste un robot aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra cu recipient de colectare a gunoiului. L-am avut în teste mai bine de o lună, timp în care l-am folosit activ în casă ca și cum ar fi al meu.

Mi-am propus să povestesc mai multe despre experiența mea cu robotul aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra cu recipient de colectare a gunoiului. După cum probabil știți din articolele trecute, eu sunt fan roboți aspirator de la începuturi.

Review robot aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra

Per scurt, iată câteva aspecte generale ale acestui robot de aspirare:

 • Putere mai mare de aspirare pentru curățare mai bună – 4000 Pa
 • Tehnologie 3D de evitare a obstacolelor
 • Navigație LDS laser de generație nouă
 • Acumulator de 5.200 mAh ce permite curățarea a 240 m2

Impresii generale Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra

La prima vedere acest robot de aspirare mi-a făcut o impresie generală bună, dar nu wow. Recunosc că sunt destul de obișnuit cu astfel de roboți de aspirare și dețin deja două modele de la Xiaomi (unul premium și unul medium).

E greu să fiu eu impresionat, dar dacă este prima dată când iei contact cu un astfel de robot aspirator, crede-mă că vei rămâne plăcut surprins. În plus, e genul de echipament casnic cu adevărat util fără de care nu-ți vei mai imagina viața.

Preț Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra

Review robot aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra cu recipient de colectare a gunoiului 2

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra este un robot aspirator premium, prețul să fiind de puțin peste 2.000 lei fără recipientul de colectare a gunoiului.

Stația de încărcare și auto-golire a robotului aspirator se achiziționează separat și costă puțin peste 800 lei. Per total, da, este o investiție semnificativă, dar care pe termen lung îți poate oferi o grămadă de confort pentru că vei curăța mai rar robotul.

Scurt video cu Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra

Pentru că o imagine sau un video face cât o mie de cuvinte, am realizat și un scurt video cu robotul aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra la câteva zile după ce l-am primit. Astfel, vă veți face o idee mai amplă legat de cum arată.

Concluzie despre robotul aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra și stația de colectare

Mi-a plăcut

 • Putere mare de aspirare
 • Aspiră suprafețe mari
 • Stația de colectare e super
 • Are și funcție de mop

Nu mi-a plăcut

 • Uneori stația de colectare se blochează
 • Mopul încă nu a evoluat

Merită toată configurația asta banii?

Ei bine, nu sunt eu în măsură să decid asta pentru tine. Însă există două răspunsuri aici:

 • Nu. Dacă nu ai buget și strângi fiecare leu pentru un robot aspirator, poți începe cu o gamă Xiaomi mai ieftină. Au diverse oferte bune constant.
 • Da. Dacă ai buget și banii nu reprezintă o problemă pentru a avea ce e mai bun și mai confortabil în casă, da, configurația asta o să-ți aducă confort sporit.

Un comentariu la „Review robot aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra cu recipient de colectare a gunoiului”

 1. Unde a fost acest review când mi-am luat eu un robot Rowenta? Adică acesta: https://www.emag.ro/robot-de-aspirare-rowenta-x-plorer-serie-120-33w-autonomie-120min-3-niveluri-de-putere-tehnologie-laser-camera-pentru-navigare-mapare-permanenta-2-perii-laterale-2700-pa-sistem-aqua-force-alb-rr7877wh/pd/DSB4LXMBM/
  Am avut un robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Lite de care am fost foarte mulțumit, dar după circa 1 an i-a căzut una dintre cele 2 plăcuțe (senzorii aceia folosiți și pentru încărcare). Fiind în garanție, l-am trimis la Depanero, dar eu nu știu ca Depanero să repare ceva cu adevărat. Mi-au spus că a intrat apă la motor și mă costă reparația mai mult decât unul nou. L-am recuperat și cineva mi-a pus din nou plăcuța aceea, astfel că robotul a mers până i-a căzut din nou plăcuță, iar cățelul meu a prins-o și a făcut-o praf.
  De Black Froidey am luat aspiratorul Rowenta, dar cred că are ceva, se oprește din senin, nu mai știe unde este baza etc.
  Am sunat la Rowenta și mi-au spus să încerc să resetez robotul, iar dacă nu rezolv problema, să sun la ei și să vină un curier să-l repare ei. Aici am văzut ce înseamnă cu adevărat suport, nu ca la Depanero. De câteva zile problema a apărut, iar parcă s-a ‘îmbătat” aspiratorul meu robot.
  Dacă vedeam acest review, poate lucrurile erau altfel.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.