Rezumate audio și text la cărți în română cu MentorBooks

Dacă îți dorești să citești mai mult și să obții înțelepciunea celor mai bine vândute cărți de dezvoltare personală sau bestseller-uri din mai multe domenii, dar nu ai timp suficient sau răbdare, ai mereu posibilitatea de a urmări rezumate la cărți în română.

Există destul de multe aplicații, site-uri și programe care fac rezumate cărților. Singura lor problemă este că sunt în limba engleză și deși poate ești un bun cunoscător de limbă engleză, poate uneori pur și simplu vrei confortul de a avea conținut în română.

Cei de la MentorBooks promit că vei economisi timp, bani și energie oferind rezumate audio și text ale celor mai bune cărți bestseller din lume. Practic, ei îți oferă ideile principale sau esențialul unei cărți într-un rezumat de 20 de minute.

Rezumate cărți română

rezumate cărți română 2

Rezumatele oferite de MentorBook sunt fie text, fie audio și durează în jur de 20 de minute, timp suficient de scurt încât să poată oricine să își mențină atenția, însă timp suficient de lung încât să te conectezi cu cartea respectivă.

Bineînțeles, rezumatul cărților în limba română necesită muncă și se transformă într-un business în sine. Asta înseamnă că serviciul costă, dar nu te gândi că te va costa o avere. Prețul pe 3 luni e de 19 euro, iar cel pe un an e de 37 euro.

Dacă îți cumperi un abonament pe un an de zile cu 37 de euro și împarți la 12 luni, plătești practic în jur de 3 euro pe lună pentru membership nelimitat. Adică echivalentul a undeva în jur de 15 lei pe lună, care nu este prețul nici măcar pentru o carte bună.

Poți intra la ei pe site pentru a vedea biblioteca de cărți pentru care au rezumate în română audio și text, deoarece mereu adaugă cărți noi și s-ar putea ca în funcție de când citești acest articol, să fi fost adăugate multe titluri noi.

Mai multe despre rezumate bestsellers în română

În plus, înainte de a cumpăra serviciul, ai posibilitatea să testezi 3 rezumate de cărți gratuite în limba română. Astfel vei vedea dacă rezumatele sunt realizate pe gustul tău și dacă vei considera că îți aduc plus valoarea așteptată.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.