5 tipuri de obiective pentru cel mai bun an de până acum

An nou, obiective noi, direcții noi și o speranță către mai bine. În fiecare an după revelion, în perioada ianuarie-februarie, oamenii responsabili își propun diverse obiective personale sau profesionale, iar în acest articol mi-am propus să-ți ofer câteva idei de obiective.

Te invit să urmărești videoclipul de mai jos de pe vlogul meu astfel încât să vezi pe larg la ce mă refer și să ai parte de exemple personale. Dacă nu ai timp acum, dă scroll mai jos și citește cele 5 tipuri de obiective în format text, dar vezi și videoul mai târziu.

Tipuri de obiective care aduc succesul

După cum spuneam și mai sus, probabil cea mai mare plus valoare pe care o poți primi de la acest articol este să urmărești videoclipul pe care l-am creat special pentru asta. Însă pe scurt cele 5 tipuri de obiective care te vor ajuta să ai un an mai bun sunt:

  1. Un obiectiv care să te mențină creativ. Propune-ți să practici ceva care îți stimulează creativitatea. Orice. Blogging, vlogging, pictură, muzică, dans, desen, cântat, design, actorie, public speaking, cusut, invenții etc.
  2. Un obiectiv care să te ajute să câștigi mai mulți bani. Propune-ți să devii mai bun(ă) în ceea ce faci acum astfel încât să-ți crească valoarea și implicit să câștigi mai mulți bani. Investește timp, bani și energie în tine.
  3. Un obiectiv legat de sănătate. Degeaba câștigi mai mulți bani și îți faci timp de hobby-uri creative, dacă nu stai bine la capitolul sănătate. Stabilește-ți să fii într-o formă fizică bună pentru a avea mai multă energie.
  4. Un obiectiv legat de a învăța lucruri noi. Omul cât trăiește învață, așa că tu trebuie să controlezi acest proces și să-ți pui ca obiectiv să înveți ceva nou din cărți, cursuri, programe, mentorat etc. – tu alegi.
  5. Un obiectiv legat de îmbunătățirea mentalității. Mentalitatea potrivită creează atitudinea potrivită care deschide ușile potrivite. Fă ceva anul ăsta care te sperie și demonstrează-ți că chiar dacă e greu, tu poți.

Toate cele 5 tipuri de obiective se întrepătrund și aduc succes pe mai multe planuri astfel încât să te simți o persoană mai împlinită, mai recunoscătoare și mai fericită. Prin urmare, ce obiective pentru un nou an mai bun ți-ai stabilit? :)

3 comentarii la „5 tipuri de obiective pentru cel mai bun an de până acum”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.