aBeauty clinique: Încep Zilele Frumuseții

De luni, 20 mai, și până vineri, 24 mai 2013, inclusiv, aBeauty clinique susține campania Zilele Frumuseții, campanie ce presupune reduceri foarte mari la tratamentele pentru slăbire rapidă, dar și la tratamentele pentru eliminarea vergeturilor și cicatricilor sau la tratamentele faciale de întindere a pielii și întinerire.

Doar în această perioadă clienții care aleg să-și achiziționeze diverse pachete de tratamente de la aBeauty clinique, vor beneficia de un preț special, preț care nu va mai exista în alte perioade.

Detaliile complete despre campania Zilele Frumuseții aBeauty clinique se regăsesc aici, dar pe scurt, reducerile sunt următoarele:

  • Slăbire pentru vară: 4 ședințe cu VelaSmooth Pro pe o zonă (slăbire în centimetri, eliminare celulită și îmbunătățire aspect piele) + 1 ședință de slăbire prin criolipoliză. Totul la doar 800 lei.
  • Tratare vergeturi și cicatrici: la 3 ședințe de tratament vergeturi și cicatrici cu Syneron eTwo Sublative, prima ședință costă cu 30% mai puțin.
  • Tratament facial de întinerire: la orice tratament achiziționat de la aBeauty clinique, orice client primește 50% reducere la tratamentul de întinerire cu Syneron eTwo Sublative.

Pentru mulți e chineză ce am scris eu mai sus :). Așa că vă spun pe scurt despre tratamente.

  • VelaSmooth Pro: cel mai bun aparat neinvaziv de slăbire din lume. Spre deosebire de alte aparate aparent similare acționează suprafața tratată cu radiofrecvență, infraroșu, vacuum și role mecanice. Nici un aparat din lume nu mai face lucrul ăsta simultan. De asta se obțin rezultate încă de la prima ședință.
  • Criolipoliză: este un tratament pentru persoanele cu mult țesut adipos, dar ajută și persoanele cu mai puțin țesut adipos. Grăsimea de pe zona tratată este înghețată la -8 grade Celsius, fără a afecta țesuturile sănătoase. Astfel, celulele de grăsime sunt omorâte prin înghețare, iar organismul le elimină în 3 săptămâni = slăbire semnificativă pe zona tratată.
  • eTwo: Sublative tratează vergeturile și cicatricile printr-un tratament ușor invaziv care forțează corpul să producă colagen, astfel încât țesutul tratat să se regenereze. E la fel de eficient ca tratamentele cu laser CO2, numai că perioada de recuperare este mult mai scurtă. Sublime întinerește pielea forțând regenerarea cu radiofrecvență, tratamentul fiind neinvaziv, cu perioadă 0 de recuperare.

aBeauty clinique

aBeauty cliniqueMai departe vă invit să contactați aBeauty clinique repede, ca să prindeți reducerile exclusive.

Pentru informaţii, consultaţii gratuite şi programări puteţi contacta aBeauty clinique Galați telefonic la +40 (748) 884 160 sau pe email la Galati[@]aBeauty[.]ro.

aBeauty clinique Galați este cel mai performant și utilat centru de estetică corporală și facială din zona Galați – Brăila.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.