Pofta îți vine scriind

Era cât pe ce să scriu și eu un articol din ăla de rahat în care să mă scuz că nu prea am mai dat pe blog pentru că am avut treabă. Numai că nimănui nu-i pasă că nu ai mai avut tu timp.

Cu atât mai puțin de motivele pentru care nu ai mai scris pe blog. Eu recunosc că în cursul săptămânii am fost full și voi mai fi full, dar în weekend am lenevit ca o lepră. N-am avut nici măcar un motiv să nu scriu pe blog deși am în listă tot felul de idei.

În seara asta mi-am făcut curaj și am scris vreo două articole la foc continuu. Și bang! Mi-a revenit pofta de scris. Acum trebuie doar să mă mai conectez la subiectele pe care le-am pierdut din vedere. Și după aia cu siguranță pot reveni la ritmul meu de 3-4 articole pe săptămână.

Cert este că pofta-ți vine scriind. Iar dacă pot da vreun sfat unui blogger plictisit, acela ar fi să scrie. Orice. Oricum, dar corect gramatical și cu spațiu după semnele de punctuație.

La unii s-ar putea să funcționeze treaba cu articole în draft. Pui idei acolo și le continui când ești în pană. La mine nu merge treaba asta. La mine tot ce e în draft… moare acolo.

La un moment dat foloseam Google Keep, dar de când am trecut pe Apple folosesc sistemul lor de notițe (până nu apare aplicație nativă Google de Keep nu mă bag). Ideea e să-ți scrii undeva titlul sau ideea, ca să nu moară acolo. Uneori trag mașina pe dreapta doar ca să-mi notez o idee. Și la mine funcționează așa. Probabil că merită încercată treaba. Oricum, dacă nu ai chef de scris și te afli în fața computerului, deschide un articol, pune un titlul și apucă-te să scrii. Te vei trezi că modifici titlul și îți iese până la urmă un articol.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Pofta îți vine scriind”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.