Unde îmi salvez eu rapid ideile pentru articolele de pe blog

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Nu știu alții cum sunt, dar articolele mele din draft mor acolo. Sau le șterg după o perioadă de timp. Dacă apuc să scriu ceva, un rând, un paragraf sau o idee cu gândul că voi continua altădată, e o chestie compromisă. De aceea folosesc Google Keep. Dacă îmi trece ceva prin cap fac o notă nouă cu idei de articole pentru blog și trec doar subiectul despre care voi scrie. Nici măcar nu mă forțez să scriu titlul. Le scriu sub formă de listă, iar când nu am inspirație arunc un ochi pe acolo. Cum am terminat articolul pe un subiect îl bifez ca realizat și merg mai departe. Folosesc Google Keep pentru că îmi notez ideile pe telefon, iar aplicația se sincronizează și pe PC. Adică găsesc totul oriunde și nu pierd nimic. Voi cum faceți?


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

8 comentarii la „Unde îmi salvez eu rapid ideile pentru articolele de pe blog”

  1. Buna idee.Nu stiam de Google Keep.Eu folosesc aplicatia ”Notite” de pe telefonul meu pentru a-mi nota ideile.Folosesc functia vocala asa ca nu trebuie decat sa dictez ce am de notat.Inspiratia imi vine de cele mai multe ori dimineata si am observat ca daca nu ”scriu” imediat, mai tarziu imi dispar ideile…

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend