Google Keep

Unde îmi salvez eu rapid ideile pentru articolele de pe blog

Nu știu alții cum sunt, dar articolele mele din draft mor acolo. Sau le șterg după o perioadă de timp. Dacă apuc să scriu ceva, un rând, un paragraf sau o idee cu gândul că voi continua altădată, e o chestie compromisă. De aceea folosesc Google Keep. Dacă îmi trece ceva prin cap fac o notă nouă cu idei de articole pentru blog și trec doar subiectul despre care voi scrie. Nici măcar nu mă forțez să scriu titlul. Le scriu sub formă de listă, iar când nu am inspirație arunc un ochi pe acolo. Cum am terminat articolul pe un subiect îl bifez ca realizat și merg mai departe. Folosesc Google Keep pentru că îmi notez ideile pe telefon, iar aplicația se sincronizează și pe PC. Adică găsesc totul oriunde și nu pierd nimic. Voi cum faceți?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

8 Comments

 • Marius

  Reply Reply 22/05/2015

  Stau in draft pana se duce de tot subiectul si… uit si idee si tot.

 • Pocket + Evernote

 • Claudiu

  Reply Reply 23/05/2015

  Buna idee.Nu stiam de Google Keep.Eu folosesc aplicatia ”Notite” de pe telefonul meu pentru a-mi nota ideile.Folosesc functia vocala asa ca nu trebuie decat sa dictez ce am de notat.Inspiratia imi vine de cele mai multe ori dimineata si am observat ca daca nu ”scriu” imediat, mai tarziu imi dispar ideile…

 • Eu sunt mai clasic, folosesc o agendă.

 • Robert Ilie

  Reply Reply 25/05/2015

  Eu folosesc OneNote. Adevărul este că trag către serviciile Microsoft, dar mi se pare super ok.

Leave A Response

* Denotes Required Field