Una cu datele personale pe internet

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Cel mai mult mă distrează oamenii neinteresanți care se cred interesanți. Ăia care sunt urmăriți la orice pas de serviciile speciale de comunicații, de S.R.I., de Google, de Facebook. Ăia care își imaginează că angajații Google sau Apple își iau popcorn în fiecare seară și se distrează uitându-se la pozele fiecărui utilizator, pe rând. Oameni buni, rețineți una și bună: companiilor nu le pasă de datele voastre personale la modul propriu, adică nu există niște ființe umane care intră și citesc cuvânt cu cuvânt ce ai tu prin Gmail pentru că treaba asta e automatizată. Pe scurt, companiilor nu le pasă de datele voastre la modul propriu, le pasă doar cum să facă cât mai mulți bani de pe urma acestora. Pentru companii, datele voastre personale fac parte doar dintr-o statistică pe baza căreia se iau decizii de marketing sau de usability. Atât.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

5 comentarii la „Una cu datele personale pe internet”

  1. Dacă ai şti câți au impresia că trăiesc în mijlocul a jdemii de conspirații… :) Se cred în permanență urmăriți de servicii secrete, masoni, evrei, arieni, etc., etc…
    Pana mea, asta nu mai e viață…

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend