Date personale internet

Una cu datele personale pe internet

Cel mai mult mă distrează oamenii neinteresanți care se cred interesanți. Ăia care sunt urmăriți la orice pas de serviciile speciale de comunicații, de S.R.I., de Google, de Facebook. Ăia care își imaginează că angajații Google sau Apple își iau popcorn în fiecare seară și se distrează uitându-se la pozele fiecărui utilizator, pe rând. Oameni buni, rețineți una și bună: companiilor nu le pasă de datele voastre personale la modul propriu, adică nu există niște ființe umane care intră și citesc cuvânt cu cuvânt ce ai tu prin Gmail pentru că treaba asta e automatizată. Pe scurt, companiilor nu le pasă de datele voastre la modul propriu, le pasă doar cum să facă cât mai mulți bani de pe urma acestora. Pentru companii, datele voastre personale fac parte doar dintr-o statistică pe baza căreia se iau decizii de marketing sau de usability. Atât.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

5 Comments

 • Cristi N.

  Reply Reply 22/05/2015

  Vrei sa spui ca articolul asta http://goo.gl/UYATvt nu e adevarat ? :)

 • Bobses

  Reply Reply 22/05/2015

  Dacă ai şti câți au impresia că trăiesc în mijlocul a jdemii de conspirații… :) Se cred în permanență urmăriți de servicii secrete, masoni, evrei, arieni, etc., etc…
  Pana mea, asta nu mai e viață…

 • ice4you

  Reply Reply 24/05/2015

  Eu zic ca cel mai bine e sa ne vedem de berile noastre fiecare. :D

Leave A Response

* Denotes Required Field