Vineri, pe 24 martie, vorbesc la Cafeneaua Seven despre personal branding

Am fost invitat de către AIESEC Galați să vorbesc despre personal branding. Evenimentul se va desfășura vineri, 24 martie 2017, la Cafeneaua Seven (Hotel Faleza, Galați), începând cu ora 18:00.

La eveniment vor participa studenți, însă vă invit și pe voi să participați și să mă susțineți din public dacă aveți posibilitatea :). Toate informațiile despre acest eveniment se vor posta în social media cu hastag-ul #howtostudent

Deși nu sunt neapărat cea mai ”specializată” persoană în personal branding care ar fi putut fi speaker la acest eveniment, m-am bucurat să fiu invitat pentru că la o prezentare și la o discuție de genul ăsta se nasc multe idei interesante. Mai ales că publicul va fi format din oameni tineri cu foarte mult potențial și mai ales cu o foarte mare orientare către dezvoltare personală.

Voi pregăti o prezentare bazată pe experiențele mele personale și sper să avem niște discuții interesante care să vă ajute să vă faceți o idee legată de cum expunerea și implicarea voastră vă poate genera anumite oportunități care să vă ajute în carieră și în viață. Astfel încât la rândul vostru să puteți să faceți bine pe mai departe. Și să perpetuăm trendul ăsta.

Voi povesti în mod special despre elementele generale ale personal brandingului, despre beneficiile și dezavantajele personal brandingului și despre cum un blog te poate ajuta să-ți dezvolți un brand personal (voi dezvolta destul de mult despre subiectul blog – probabil intrăm un pic și în zona de tehnic, deoarece am o oră întreagă la dispoziție :)).

Ulterior înțeleg că vom mai avea dedicată o oră pentru Q&A, așa că vă rog să pregătiți cât mai multe întrebări la care promit că voi răspunde cu drag (dacă știu să răspund, bineînțeles). Câte ceva despre mine aici. Câte ceva despre misiunea mea aici.

Să ne vedem cu bine!

Gabriel Ursan Personal Branding Ethos Caffe Galati 24 Martie 2017

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.