Misiune

După o vârstă începi să te gândești la chestii existențiale. Timpul trece. Să zicem că banii ar putea fi mai mulți, însă niciodată suficient de mulți. Însă nu e vorba doar de asta.

E vorba de ce faci pe această planetă cât timp exiști fizic pe ea. Și dacă tot exiști fizic și poți influența fizic lucrurile, de ce să nu o faci? Sau de ce să o faci.

M-am gândit mult ce m-ar bucura pe mine să fac în viață. Am analizat îndelung și am ajuns la concluzia că mi-ar plăcea să fac bine tuturor oamenilor din jur.

Însă nu poți face bine tuturor oamenilor din jur. E ca în marketing. Când îi targetezi pe toți, nu targetezi de fapt pe nimeni. Nimeni nu a reușit să facă bine tuturor.

Așa că am ajuns la subiectul numit copii. Copiii înseamnă viitor. Copiii de azi au șanse mai mari să contureze un viitor mai bun mâine. Pentru ceilalți copii.

Pentru mine cel mai mult contează educația copiilor din ziua de azi. Pentru că doar pe asta o pot influența cât trăiesc. Cel puțin eu, că vorbesc doar în nume propriu.

Și cred în acest lucru pentru că văd deja rezultate. Sunt aproape de aceeași vârstă cu unii miniștri și oameni importanți de azi. Și îmi place ce văd azi. Putem face o lume mai bună.

De aceea cred că și copii de azi pot face o lume mult mai bună. Amintiți-vă doar că valorile sau comportamentele nu se schimbă. Se schimbă doar mediul în care oamenii interacționează.

Ieri erau la șezătoare, mâine erau la ziar, iar azi sunt pe Facebook. Cine știe unde vor mai interacționa când nu voi mai fi eu (că până atunci sunt pe baricade :))?

Ce

Misiunea mea este să ajut copiii din lumea întreagă să aibă o viață mai bună și să ofere o viață mai bună celor de lângă ei. Simt că pentru asta m-am născut.

Cum

Ca să pot face asta trebuie să am posibilitățile financiare și intelectuale necesare. Voi citi multe cărți în continuare, voi merge la conferințe și voi dezvolta programe de instruire.

Cu alte cuvinte, voi face banii necesari astfel încât să mă simt confortabil în viața asta, dar în același timp să pot ajuta copiii din România și din toate colțurile lumii.

Am scris asta pentru mine ca să nu uit niciodată că dincolo de intenții există fapte.

De ce

Să presupunem că ai toți banii din lume. Însă timpul e singura resursă irecuperabilă. Ce faci cu această resursă? O lași să treacă sau o fructifici?

Eu mă simt cel mai bine atunci când fac bine. Nu există grad de comparație în acest sentiment, în această trăire. La urma urmei universul oricum își ia cota parte.

De ce să nu trimitem această cotă parte direcționat?


Vă doresc să vă găsiți misiunea în viață.

close

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.