Votează GabrielUrsan.ro drept blogul săptămânii!

În primul rând, doresc să mulţumesc celor care au votat deja GabrielUrsan.ro drept blogul săptămânii de pe Blogatu.ro. În al doilea rând, doresc să mulţumesc celor care vor vota GabrielUrsan.ro drept blogul săptămânii în urma îndemnului meu din acest articol.

Pentru a vota, trebuie să accesezi această pagină, să bifezi Gabriel Ursan şi apoi să apeşi butonul „Vote”.

Sesiunea de votare se încheie Duminică, pe 27 mai 2012, la ora 23:59. Câştigătorul primeşte ca premiu un banner 125 x 125 pixeli care va fi afişat timp de o săptămână pe Blogatu.ro plus un stick de memorie de 4 GB.

Având în vedere că am deja un stick de memorie de 4 GB, dacă voi câştiga, îl voi oferi drept premiu prin tragere la sorţi unei persoane care:

 1. Mă va vota.
 2. Va da share la acest articol pe Facebook, Google Plus, Twitter, etc. (fiecare cu ce servicii foloseşte).
 3. Va scrie un comentariu la articolul pe care tocmai îl citeşte (adică articolul ăsta) unde îmi va spune ce subiecte şi-ar dori să mai abordez pe blogul GabrielUrsan.ro.

Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi folosind Random.org. Am rugămintea să folosiţi o adresă de email pe care o accesaţi mai des ca să vă pot comunica în timp util dacă aţi câştigat. Premiul va fi oferit, repet, doar dacă voi fi desemnat câştigător. Practic, îl voi ruga pe Marius Călugăru să-l trimită direct câştigătorului.

Celor care se întreabă „Ce garanţie am eu că va câştiga Gabriel Ursan premiul?” doresc să le spun că în acest moment am primit cele mai multe voturi, iar GabrielUrsan.ro conduce detaşat această competiţie. În plus, dacă daţi share la acest articol prin cât mai multe mijloace, şansele cresc foarte mult ca stickul de 4 GB să meargă la unul dintre susţinătorii mei.

Indiferent că doriţi să mă sprijiniţi doar pentru că îmi apreciaţi blogul sau că vă doriţi să câştigaţi acel stick de memorie de 4 GB, eu vă mulţumesc oricum că aţi avut răbdarea să citiţi acest articol până aici şi eventual să votaţi GabrielUrsan.ro drept blogul săptămânii.

Update: Blogul GabrielUrsan.ro a fost votat drept blogul săptămânii de cei mai mulţi dintre voi, în mod special de prietenii mei de pe Facebook care au răspuns solicitărilor mele de Duminică. Aşa cum am promis, stickul de 4 GB va merge către unul dintre cei care au comentat la acest articol. Puteţi urmări tragerea la sorţi în videoclipul de mai jos.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Xe2YazdfFrU]

Câştigătorul stickului de 4 GB este Matyas Denes. Felicitări! Mulţumesc tuturor!

close

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

13 comentarii la „Votează GabrielUrsan.ro drept blogul săptămânii!”

 1. Acum vad si eu ca sunt comentata si aici, pentru ca vai, am obtinut 70 de voturi intr-o zi! Tu ai obtinut azi aproape 100, drept pentru care am intrat sa te felicit:) Si sa nu uit, un vot este de la mine, chiar ai un blog misto! :) Si ca sa elucidez misterul voturilor mele care vad ca framanta pe cineva atat de mult, ca scrie peste tot despre ele: am prieteni multi si lucrez intr-o institutie mare. Problem solved:)

  Răspunde
  • Mulţumesc Lavinia! Eu nu mi-am pus problema voturilor obţinute de tine şi probabil ai văzut acest lucru într-un comentariu anterior, însă azi am apelat la prietenii mei de pe Facebook :) şi aşa cum am obţinut aproape 100 de likeuri în 2 zile, aşa am reuşit să obţin şi nişte voturi pentru acest concurs. Mă mai aştept la câteva voturi mai pe seară (prieteni care intră mai târziu pe Facebook) şi cam atât. Îţi dai seama că sper să câştig, însă te felicit pentru felul cum ai reuşit să-ţi atragi prietenii să te voteze, iar acest lucru e de admirat.

   Răspunde
 2. Am verificat acum … si surpriza … un blog a obtinut in doar o zi 79 de voturi. Am verificat statistica acelui blog si iar surpriza … ieri a avut doar 47 de vizitatori din care 30 pentru prima data si cu toate astea a reusit sa adune 79 de voturi.
  Eu zic sa-i cedezi stickul ala de memorie pentru ca prea mult si-l doreste :)

  Răspunde
  • Am văzut şi eu. Mă bucur că au mai observat şi alţii :). În rest ştii că sunt băiat diplomat aşa că n-am să comentez nimic (poate participantul are foarte mulţi prieteni pe Facebook, Messenger, etc. – e dreptul său să se promoveze).

   Răspunde
 3. Te-am votat şi din câte văd eşti pe primul loc. Aş dori să citesc pe acest blog mai multe despre review-urile tale făcute gadget-urilor.

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.