Știai că există #mâncarecunotificare de la Caroli?

Calitatea viații noastre se îmbunătățește pe zi ce trece – cel puțin teoretic. Asta nu înseamnă neapărat câștiguri mai mari de bani, ci moduri mai bune de ați trăi viața. Sau oportunități mai bune de ați trăi viața. Oportunități de care poți alege să profiți sau nu.

Mai exact, în viitor vom vedea șosele mai bune, parcuri mai frumoase și mai curate, locuri mai frumoase de petrecut timpul liber, vecini mai civilizați, mâncare mai bună și așa mai departe. Lăsați-mă să fiu optimist, deși sunt ferm convins că pe câțiva dintre voi vă mănâncă degetele pe tastatură ca să mă contraziceți cu privire la acest trend.

Astăzi vă voi supune atenției o chestie foarte faină pe care o fac cei de la Caroli, binecunoscuții producători de mezeluri și alte tipuri de semi-preparate. Este vorba despre Carolimetrul Termic pe care îl regăsiți de ceva vreme pe salamurile Semenic Extra de la Caroli.

Salamul Semenic Extra Calorimetru Termic

Mai exact, această etichetă inteligentă îți arată dacă produsul respectiv a fost depozitat la temperaturi optime de păstrare. Iar treaba asta se leagă de ceea ce spuneam la începutul articolului. Tehnologia care avansează poate fi folosită pentru îmbunătățirea calității vieții.

Astfel, cei de la Caroli preiau controlul depozitării și controlul calității produselor chiar și după ce produsele lor au părăsit fabricile, oferind clienților posibilitatea de a verifica într-un mod original și transparent dacă salamul pe care urmează să-l cumpere este depozitat la temperatura corespunzătoare. În plus, clienții pot urmări temperatura de depozitare și acasă.

După cum bine știți, majoritatea produselor alimentare trebuie păstrate la temperaturi cuprinse între 2 și 8 grade Celsius pentru a-și menține calitatea, prospețimea și proprietățile.

Astfel, dacă temperatura este una optimă, eticheta va fi colorată cu verde. Dacă temperatura depășește 8 grade Celsius, eticheta va fi colorată cu galben.

Atunci când eticheta este colorată cu galben e semn că trebuie să depozitezi din nou produsul la frigider sau oriunde ai o temperatură sub 8 grade Celsius. Simplu!

Calorimetru Termic Caroli Salam Semenic Extra

Iată și un scurt video cu prezentarea conceptului #mâncarecunotificare

9 comentarii la „Știai că există #mâncarecunotificare de la Caroli?”

  1. Noi in familie nu prea mai consumam semipreparate, dar am mereu un salam in frigider just in case. O sa incerc si salamul asta sa vad ce gust are, nu neaparat pentru eticheta.

    Răspunde
  2. Misto, o sa-l caut pe la raft doar de drafgul de a testa eticheta. E doar pe salamul mentionat sau si pe alte produse?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.