Puțină atenție la giratoriul de la mall-ul din Galați vă rog

Aproape în fiecare zi merg la mall (în Galați) în pauza de masă, ca să-mi cumpăr ceva de mâncare. E la 5 minute de biroul meu și ajung cu ușurință acolo.

Numai că intru în sensul giratoriu de pe strada Bucovinei și ies din sensul giratoriu tot pe strada Bucovinei. Problema nu e la intrat, ci la ieșit.

Majoritatea șoferilor care circulă pe Coșbuc în direcția Patinoar parcă pur și simplu nu concep că cineva care intră în sensul giratoriu ieșind din mall poate să aleagă chiar ieșirea de pe strada Bucovinei :). Parcă strada aia nu există. Intră în giratoriu ca în brânză. Noroc că știu asta, încetinesc mereu preventiv și observ dacă oamenii se prind că eu am prioritate. Nu de alta, dar nu sunt genul care să moară cu dreptatea în brațe și nici genul care să piardă timp cu amiabile cu aceeași dreptate în brațe. E mult mai bine să fii precaut la volan.

Însă sunt mulți șoferi care se bagă acolo pentru că știu că au prioritate și pentru că au cu adevărat prioritate. Și se bagă fără să știe că sunt mulți care nu preau au intuiție sau experiență.

Așa că dacă veniți cu viteză de pe Coșbuc înspre Patinoar, amintiți-vă mereu că merită să frânați preventiv înainte de orice intrare în sensurile giratorii și că cei care se află în sens au prioritate.

Nu prea e risc de accident mortal acolo, dar măcar nu mai pierdeți timp pe la asigurări și prin service-uri pentru că riscul de accident e mare. E drept că văd aproape zilnic doar înjurături între șoferi și nimic mai mult, că nu am prins încă un accident acolo (și nici nu vreau), dar e de luat în calcul ce zic. Eu pun pariu că dacă Poliția Rutieră din Galați ar sta pe acolo în timpul săptămânii între orele 12:00 și 15:00 ar vedea niște neacordări de prioritate foarte interesante. Pun două poze cu sensul giratoriu la care fac referire. Este vorba de sensul giratoriu de la Shopping City Galați.

Sens giratoriu mall Galati intrare
Sens giratoriu mall Galati intrare
Sens giratoriu mall Galati iesire
Sens giratoriu mall Galati iesire

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.