Am sărbătorit 3 ani de aBeauty în Brașov alături de actrița Diana Dumitrescu

Brandul aBeauty Clinique, prezent de aproape 5 ani pe piața din România, a împlinit 3 ani de existență în orașul Brașov luna aceasta. Printre distinșii invitați ai clinicii s-a numărat și actrița Diana Dumitrescu care deține încă din 2010 un blog de beauty.

Povestea brandului aBeauty Clinique este una foarte frumoasă și începe undeva prin anul 2012 când prima clinică de estetică facială și corporală s-a deschis în orașul Galați. Totul a început pentru că în zona respectivă din România nu exista încă un brand de acest gen care să se poziționeze premium și să ofere servicii pe măsură.

Astfel, cele mai noi aparate premiate și cele mai eficiente terapii pe care în general doar vedetele de la Hollywood le alegeau pe vremea aceea, au devenit disponibile în orașul de la Dunăre. În doar câteva luni de zile aBeauty Clinique a devenit un reper în zona Galați – Brăila – Tulcea – Tecuci și Focșani în materie de estetică facială și corporală premium. Orientarea către calitate, seriozitatea, originalitatea substanțelor și procedurile stricte au fost rapid apreciate de clienți, moment în care brandul a pășit și în alte frumoase orașe din România oferind servicii superioare de înfrumusețare atât femeilor cât și bărbaților.

Povestea a continuat cu clinicile din Brașov și Constanța, deschise în 2014. Apoi, cu clinica din București, deschisă în 2015. Iar dezvoltarea solidă a acestui brand va continua și în alte orașe în viitor. Am avut deosebita plăcere să sărbătoresc 3 ani alături de ei în Brașov și sper să particip și la următoarele aniversări din țară.

Cu Diana Dumitrescu am discutat, ce-i drept, mai mult despre blogging, având în vedere că asta e pasiunea noastră comună. Mi-a plăcut să aflu că și ea își face singură videoclipurile pentru vlog. Adică e genul de blogger și vlogger care își produce singură materialele și o face cu pasiune. Se filmează cu telefonul mobil și apoi editează totul în iMovie.

O altă chestie faină e că ea are blog de înainte ca blogurile să devină la modă, adică din 2010. La început era doar un blog personal, ca mai apoi să îl repoziționeze cu o nouă imagine și o nouă platformă pe nișa beauty. Cam asta am făcut și eu prin 2012, fără să schimb însă nișa. Iar pentru prietenii mei bloggeri care sunt curioși de ce platformă folosește, se pare că avem un Joomla pe blogul ei. Ea zice că i se pare ok interfața și că e ușor de folosit. Deși sunt un fan WordPress declarat, recunosc că am să mă joc și eu un pic cu Joomla ca să văd ce știe să facă CMS-ul ăsta.

Acestea fiind spuse, vă invit să aruncați un ochi pe blogul Dianei Dumitrescu dacă nu știați încă de el și nu în ultimul rând vă încurajez să profitați de cele mai noi promoții aBeauty Clinique disponibile până pe 15 martie.

Gabriel Ursan cu Diana Dumitrescu

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Am sărbătorit 3 ani de aBeauty în Brașov alături de actrița Diana Dumitrescu”

  1. Ce bine se mentine Diana. Nu stiam ca face si blogging si vlogging in acelas timp. Din pacate la mine in zona nu stiu de existenta unui centru Beauty Clinique. M-ar fi tentat si pe mine putin rasfat.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.