Echipa fotbal feminin Galati

Fotbal: Bloggeri gălățeni și brăileni vs echipa de fotbal de fete din Galați?


Update: meciul va avea loc sâmbătă, pe 25 Martie 2017, pe stadiunul Dunărea 2 din Galați, începând cu ora 17:00. Echipe de 11 pe 11 (vom fi uciși :)). Cei de la Thecon se ocupă de organizare. De preferat ar fi ca membrii echipei să fie bloggeri. În lipsa unei echipe complete formată din bloggeri, se pot înscrie, jurnaliști, oameni de media, fotografi, videografi, oameni de social media etc. Înscrierile se fac completând acest formular.

Mai jos aveți detalii despre cum a început povestea. Plus detalii interesante la Bogdan Pană pe blog.

Am discutat cu fetele de la FC Universitatea Galați (singura echipă de fotbal feminin din Galați) și au fost dispuse să joace un meci cu bloggerii gălățeni și brăileni dacă strângem o echipă. Deși eu sunt afon în ceea ce privește fotbalul și am o vagă impresie că ne vom lua bătaie urât, consider că e o oportunitate bună de a promova echipa lor în Galați. Mi se pare super fain să avem o astfel de echipă de fotbal de fete în orașul nostru și consider că treaba asta merită promovată. Iar un eveniment în care să ne ridicăm din fața tastaturii și să ieșim pe teren poate fi ceva foarte fain. Bineînțeles, nu e vorba doar despre bloggeri, ci și despre jurnaliști, social media manageri sau oricine activează în mediul online și poate face parte din primul 11. Aștept păreri.Echipa fotbal feminin Galati

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

12 Comments

 • edgetwism

  Reply Reply 09/03/2017

  You will gonna to be killed :D

 • Pato Basil

  Reply Reply 09/03/2017

  cum am zis si pe facebook, va puteti baza pe mine. Nu-s profesionist, n-am o conditie fizica, dar in aparare fac treaba… chiar si ca rezerva!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 09/03/2017

   Cel mai probabil meciul va fi sâmbătă, 25 martie, dar nu știm încă ora.

 • Costelihno

  Reply Reply 10/03/2017

  Ma bag si eu la joaca. Gabi sa imi lasi numarul in pm ca nu il mai am. Daca prind lotul bineinteles.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 10/03/2017

   Imediat ce aflu data exactă (posibil 25 martie) și ora, revin cu detalii.

 • Adi

  Reply Reply 11/03/2017

  Să nu dați la picioare, că e păcat de Dumnezeu. :))

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 12/03/2017

   Noi sau ele? :))

   • Adi

    Reply Reply 12/03/2017

    Voi să nu loviți, că ele sunt cele cu picioare frumoase, nu voi. :))

 • ce facem? cand jucam? :D

Leave A Response

* Denotes Required Field