Open Day Intraceuticals: 29 mai 2013

aBeauty clinique Galați oraganizează miercuri, 29 mai 2013, un eveniment de tipul Open Day Intraceuticals care presupune reduceri mari la tratamentele faciale profesionale.

După cum probabil știți, tratamentele faciale Intraceuticals sunt cele mai bune tratamente de gen din lume, având în vedere că oferă prin metode total neinvazive și nedureroase, rezultatele oferite de metodele invazive și dureroase.

Acest lucru este posibil datorită infuziei de oxigen hiperbaric cu ajutorul căreia substanțele nutritive și acidul hialuronic pătrunde în profunzimea dermului. Tratamentul este unul relaxant și nedureros, iar rezultatele se văd chiar de la prima ședință.

Pentru a beneficia de un tratament facial chiar de Open Day Intraceuticals pe 29 mai 2013, trebuie să vă programați din timp la 0748884160 sau la galati @ abeauty . ro. Tot la datele de contact menționate anterior puteți afla mai multe detalii despre tratamentele faciale Intraceuticals pe bază de oxigen hiperbaric. În cazul în care nu mai sunt locuri disponibile, asta nu înseamnă că nu puteți beneficia de prețurile speciale aferente zilei de 29 mai 2013.

Pot să vă spun că promoția va avea în centru atenției tratamentele faciale care dau cele mai bune rezultate în sezonul călduros, dar și tratamentele de întinerire, eliminare a ridurilor și hidratare profundă.

Open Day Intraceuticals

Open Day Intraceuticals: 29 mai 2013

Profitați de surprizele și reducerile Open Day Intraceuticals pe 29 mai 2013 la aBeauty clinique Galați, pentru că acestea se acordă numai o singură dată per sezon și sunt subvenționate puternic.

Tratamentele faciale Intraceuticals sunt folosite și recunoscute pentru eficiența lor de către vedete internaționale precum Madonna, Eva Longoria, Justin Timberlake, Fergie, dar și de către persoane publice autohtone precum Lora, Andreea Mantea, Oana (bebelușa) sau Simona Pătruleasa.

Authentic Stamp Showing Real Certified ProductȘi pentru că așa cum apar replicile sau făcăturile (cum vreți voi să le spuneți) în domeniul telefoniei mobile (gen iPhone 5 cu dual sim :)), așa apar și replicile sau făcăturile în cazul aparaturii medicale de înfrumusețare.

Spre exemplu, de ceva vreme am auzit de tratamente faciale pe bază de oxigen hiperbaric cu aparate care copiază conceptul Intraceuticals, la prețuri mult mai mici, dar cu rezultate mult mai scăzute din cauza substanțelor de calitate îndoielnică care vă pot pune tenul în pericol.

De aceea, vă îndemn să alegeți mereu originalul și să vă informați în acest sens. Singurul centru de estetică corporală și facială din zona Galați – Brăila care oferă tratamente faciale profesionale Intraceuticals este aBeauty clinique Galați.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „Open Day Intraceuticals: 29 mai 2013”

  1. Sunt interesata de acest aparat , as vrea si eu mai multe detalii despre el , cat costa ? si ce atestate sau diplome iti sunt necesare pentru a putea sa il folosesti in propriul coafor ?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.