Orange TV. 99 posturi TV din care 29 HD

Orange România va lansa serviciul Orange TV, încercând astfel să intre pe o piață cu multă concurență, unde RCS&RDS, UPC și Dolce par că și-au împărțit deja feliile de clienți.

Ei bine, se pare că Orange TV nu își propune să mănânce din feliile principalilor operatori de cablu TV, îndreptându-se mai degrabă către un segment de clienți premium, care sunt dispuși să plătească mai mult pentru serviciile de televiziune dorite, atâta vreme cât calitatea primează. Probabil se va merge pe principiul: dai un ban, dar stai în față.

Avantajul competitiv cu care Orange TV speră să iasă în față, constă într-un număr de 29 programe HD, dublu față de ce oferă concurența acum, care vin cu o calitate excelentă a transmisiilor. Va fi vorba despre televiziune prin satelit pentru că e cât se poate de clar că nimeni nu se va apuca de o campanie masivă de tras cabluri pe la ușile oamenilor.

Cu toate că Orange România nu a făcut încă nici un anunț oficial cu privire la serviciul Orange TV, Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a acordat marți companiei Orange România un aviz de retransmisie pentru programe de televiziune prin satelit, sub denumirea “Orange TV”. Deci e clar că nu va mai dura mult până să vedem un anunț oficial din partea companiei odată ce informațiile au fost făcute publice de către autoritățile statului.

Informațiile care stau la baza acestui articol au fost preluate din Ziarul Financiar, unde am găsit și o listă cu posturile de televiziune pe care le va oferi Orange TV.

Orange TV

Se pare că va fi vorba despre televiziunile operate de Pro TV S.A., televiziuni româneşti precum Realitatea TV, România TV, Trinitas TV, Naţional TV, Naţional 24 Plus, Look TV, Transilvania Live, Taraf TV, Etno TV, B1 TV, Prima Tv, Kiss TV, Kanal D, televiziunile operate de Societatea Română de Televiziune (inclusiv TVR HD), posturile trustului Intact (Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia, Gsp TV), posturi din portofoliul Discovery (Discovery, Discovery HD Showcase, TLC, Discovery Science, ID Investigation Discovery, ID Investigation Discovery, Animal Planet HD), posturi din portofoliul Chello Central Europe (MGM, TV Paprika, Sport 1, Megamax, Outdoor HD etc.), National Geographic, National Geographic Wild HD, Style, E! Entertainment, Style, Sundance Channel, Film Box, The Museum Channel, PV TV HD, Fashion One HD, Viasat Explorer, Viasat History HD, BBC World News, BBC World News, BBC Knowledge şi BBC Entertainment, Comedy Central, Eurosport, Eurosport 2, History HD, Travel Channel HD, Mezzo, Mezzo live HD, France 24, euronews, Dorcel XXX HD, Hustler HD/3D.

Orange TV

Ce părere aveți despre conturarea acestui nou serviciu de televiziune?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

11 comentarii la „Orange TV. 99 posturi TV din care 29 HD”

  1. Tot pe cablu raman ….. eu unul nu sunt fanul antenelor. Probabil cei mai multi clienti ii vor avea din mediul rural acolo unde nu exista cablu.

    Răspunde
  2. Ancom a tergiversat de mai multe ori trecerea la televizunea digitala si acum suntem printre ultimele tari din Europa care nu a oprit transmisiile tv analogice. Daca s-ar extinde transmisiile digitale terestre – DVB-T, operatorii prin cablu si satelit ar trebui sa vina cu oferte mai bune din punct de vedere al continutului si al pretului.

    Răspunde
  3. Inca e loc pe piata asa ca asteptam sa vedem anuntul oficial pentru a vedea ce posturi vor fi in HD si pretul la care vor fi disponibile serviciile OrangeTV.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.