Okazii.ro lansează propriul program de afiliere

Se pare că Okazii.ro lansează propriul program de afiliere. Parcă e anul de grație al sistemelor de afiliere în România :).

Părerea mea este că această lansare este una de bun augur, având în vedere că pe Okazii.ro se abordează destul de mult și piața produselor second hand, unde tind să cred că e o pâine bună de mâncat, deci puteți face bani cu blogurile voastre și astfel.

Eu sincer să fiu am să mă înscriu în program ca să văd despre ce e vorba, pentru că acum pot face o comparație cu alte platforme de afiliere. Iată și o listă cu procentul comisioanelor pe categorii.

Okazii.ro lansează propriul program de afiliere

Mai multe detalii despre programul de afiliere Okazii.ro puteți afla din comunicatul de presă de mai jos.

Bucureşti, 22 mai  2013

COMUNICAT DE PRESA

Okazii.ro lansează propriul program de afiliere

Programul de afiliere Okazii.ro se adresează tuturor site-urilor şi blogurilor din România care derulează campanii de marketing bazate pe performanţă. Afiliaţii vor putea promova peste 200.000 de produse înscrise în program la lansare.

“Platforma de marketing afiliat Okazii.ro va oferi o modalitate simplă şi eficientă de monetizare pentru site-urile şi blogurile romaneşti.”, declară Emilia Corban,  Senior Marketing Project Manager Okazii.ro.

Program afiliere Okazii.ro

Din cele 2,4 milioane de produse listate pe Okazii.ro, afiliaţii vor putea să promoveze peste 200.000 de produse, noi şi second-hand, numărul acestora fiind în creştere permanentă. Produsele provin de la utilizatorii platformei Okazii.ro, persoane fizice, dar şi din partea persoanelor juridice şi a magazinelor online. Produsele fac parte din 9 categorii, şi anume: Fashion&Beauty, Computere şi Electronice, Telefoane Mobile, Universul copiilor, Librărie, Arta şi obiecte de colecţie, Filme, Muzică, Jocuri, Casă,Grădină şi Sport şi Auto-Moto.

Programul de afiliere Okazii.ro pune la dispoziţia afiliaţilor, instrumente de promovare sub formă de bannere şi widget-uri, acestea vor fi extinse şi adaptate permanent în funcţie de nevoile şi cerinţele afiliaţilor.

Afiliaţii care se înscriu în programul de marketing afiliat Okazii.ro vor avea următoarele beneficii: varietate mare de produse şi vânzători, crearea de cont şi a instrumentelor de promovare se face rapid şi nu necesită cunoştinţe tehnice, singurul program care oferă posibilitatea de a promova şi produse second-hand, instrumente de promovare adaptabile specificului site-ului/blogului, afişarea în timp real a rezultatelor şi o echipa dedicată.

Comisionul de care vor beneficia afiliaţii poate ajunge până la 20% din valoarea comenzii realizate de către utilizatori prin intermediul instrumentelor de promovare puse la dispoziţie de către programul de afiliere Okazii.ro. Acest procent variază în functie de categoria de produse promovată de afiliat şi de starea produsului.

Perioada de comisionare este de 30 de zile din momentul în care utilizatorul a dat click pe un produs promovat de afiliat.

Partenerii interesaţi de programul de afiliere Okazii.ro sau de informaţii suplimentare pot accesa http://afiliere.okazii.ro.

Prima prezentare despre programul de afiliere Okazii.ro va fi la Conferinţa Naţionala de E-Commerce (GPeC), luni, 27 mai 2013, panel de Marketing Afiliat, începând cu ora 15.15.

Despre Okazii.ro

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii este cel mai mare site de comerţ online din România, conectând milioane de cumpărători şi vânzători în fiecare zi.  Okazii are peste 2,4 milioane de produse listate în toate categoriile, peste 4,2 milioane de vizitatori lunar şi 140.000 de vânzători.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Okazii.ro lansează propriul program de afiliere”

 1. Se vor scoate bani frumosi din asa ceva daca daca nu vor fi magari sa anuleze comisioane aiurea. M gandesc chiar la un blog nisat strict pe treaba asta…

  Răspunde
 2. Ocazii.ro? Program de afiliere? – ceva foarte urat, aici sa sti ca ei vor pierde foarte multi bani deoarece sunt multe persoane care vor incerca sa fraudeze sistemul. Ma documentez si incerc sa testez si eu aceasta noua retea de afiliere, sa vad daca chiar merita inlocuita cu 2parale.

  Răspunde
  • Nu cred că merită înlocuită nici cu 2Parale, nici cu ProfitSahre 2.0 pentru că este altceva. Okazii.ro va avea zona de produse SH a utilizatorilor persoane fizice, zonă pe care cred că mulți o vor exploata bine.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.