M-am mutat

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

Înapoi acasă. Gata, am terminat de renovat baia (vă povesteam aici cum îmi venea să plâng când m-am întors de la bulgari). Chiar dacă mai avem de făcut ceva curățenie, de aranjat bagaje și alte alea, recunosc că e foarte bine acasă. Nu că ne-ar fi fost rău până acum, pentru că o săptămână am stat în cele mai bune condiții la nașii noștri acasă unde deja începusem să ne obișnuim. Și pentru că weekend-ul ăsta am participat la un training de management și gândire strategică, m-am hotărât să-mi stabilesc un obiectiv măreț: am să-mi iau casă până împlinesc vârsta de 31 de ani (anul ăsta fac 28 în noiembrie pe 21). Și în 2 ani cred că am să-mi schimb mașina cu una din mărcile din lista asta. Legat de mașină pot spune că mi-am stabilit deja niște criterii pe care le-am menționat aici + 4×4 (lucru pe care am uitat să-l menționez în articolul ăla). Oricum, am să scriu un articol și despre drive testul cu Ford Kuga, o mașină de care recunosc că m-am îndrăgostit puțin. Până atunci, baia :)Baie

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „M-am mutat”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend