M-am intors la treaba: scurte impresii de la bulgari

Vin triumfător de la bulgari fără hepatita A deocamdată :) Recunosc că mi-a fost dor de casă deoarece concediile lungi nu-mi prea priesc. Le prefer pe alea scurte și dese. Partea nasoală când m-am întors acasă a fost (și încă este) asta, dar n-am să mai reiau subiectul.

Am mai fost și anul trecut în concediu în Bulgaria și a fost ok. Am fost și anul acesta și a fost ok. La anul parcă aș încerca și altceva și nu neapărat all inclusive, dar până la anul mai e un pic de vară și anul ăsta.

Tura asta am fost în două locuri. Inițial trebuia să mă întorc joi, dar am ales să mă mut la un alt hotel și să mă întorc abia sâmbătă. Prima tură am fost la Sol Luna Bay Resort în zona Obzor din Bulgaria, iar de joi ne-am mutat la HVD Viva Club de la Nisipurile de Aur unde am fost și anul trecut. Cu siguranță mulți dintre voi v-ați făcut deja planurile de vacanță pe vara asta, dar dacă mai sunt câțiva rătăciți care încă mai caută niște recomandări de hoteluri la Mare în Bulgaria poate cele pe care le voi povesti mai jos vor fi de folos cuiva. Voi încerca să fiu mai scurt decât de obicei :) E și cu bune și cu rele.

Sol Luna Bay Resort – Obzor

Mai bune: ieși din hotel și plaja privată e la 2 pași (adică ai Marea lângă tine, găsești șezlong liber – totul ok din punctul ăsta de vedere); feluri diversificate de mâncare (atenție, doar diversificate am zis); poți să faci mai multe activități nautice contra cost (zbor cu parașută din aia și alte prostioare gen banană sau ski jet); personal relativ amabil; raport calitate-preț bunicel dacă îți faci rezervare din timp prin agenție.

Mai puțin bune: mâncarea avea un gust neutru sau hai să-i zicem cam la fel, indiferent de felul ales (nimic ieșit din comun); nu am simțit atât de mult implicarea echipei de animație mai ales pentru copii (nu totul se rezumă doar la muzică și dans – asta se întâmpla în mare parte – nu generalizez); dacă vrei să-ți prelungești vacanța acolo, așa cum am vrut noi, costă destul de mult (ne-au cerut 300 și ceva de euro pentru încă 2 nopți).

HVD Viva Club – Nisipurile de Aur

Mai bune: echipă de animatori de nota 10 și pentru copii și pentru adulți; preț mai accesibil (am plătit cu 100 de euro mai puțin pentru două nopți decât ne ceruseră în partea cealaltă); mâncare foarte bună (are gust de mâncare); piscină foarte mare pentru adulți; cameră proaspăt renovată, modernă; politică frumoasă pentru clienții care revin (pentru că am fost și anul trecut, ne-au pus o șampanie în cameră la rece și un mesaj personalizat).

Mai puțin bune: accesul la Mare nu e inclus (trebuie să mergi cam 7 minute pe jos până la plajă); mai mulți tineri nemți gălăgioși decât în alte părți (dacă ești cu copil mic după tine e nasol să-i auzi la 1 noaptea cum rag când se duc spre camere); piscina pentru copii putea să aibă mai multe briz-briz-uri atrăgătoare pentru ei.

Concluzii

M-aș întoarce oricând cu plăcere la HVD Viva Club în Nisipurile de Aur.

Poze concediu Bulgaria

Plus câteva poze reprezentative pentru familie, nu pentru ceea ce am scris mai sus în articol. Nu m-am dus pornit pe recenzii sau alte chestii de gen. Recenziile implică muncă. Eu am fost în concediu :)

Poze Sol Luna Bay Resort – Obzor Bulgaria

Poze HVD Viva Club – Golden Sands Bulgaria

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.