Vreau amintirile prin ochii mei

Nu știu să fac poze și nici nu-mi place să fac poze. Dacă trebuie să fac o poză încerc să-mi iasă decent, dar nu mă trec transpirații reci înainte să apăs butonul.

Consider că fiecare om este bun în ceea ce face și că trebuie să trăiască din ce știe să facă cel mai bine. Nu putem să fim buni la toate. Pur și simplu nu putem. Nu pentru că nu am vrea, ci pentru că viața e mult prea scurtă ca să o irosești încercând să fii un mediocru chipurile “bun la toate”.

De aceea eu sunt adeptul angajării de specialiști.

Când îți renovezi apartamentul angajezi meseriași. Când ești bolnav te duci la doctor. Când vrei să faci mușchi te duci la personal trainer. Când vrei să arăți bine te duci la o clinică specializată. Când vrei să ai hosting ok pentru blog îți iei hosting ok pentru blog. Când vrei să-ți iei mașină apelezi la un specialist în vânzări auto. Iar exemplele pot continua, bineînțeles.

Scriu acest articol cu părere de rău că nu am angajat un fotograf profesionist când fiică-mea a împlinit 2 ani. Pentru că nu prea poți lua fotograful cu tine în concediu.

Pentru că pur și simplu vreau amintirile prin ochii mei. Vreau să trăiesc momentul, să mă bucur de el, să îl conștientizez. Momentele “fă-ne și nouă o poză” sunt bune, dar nu trebuie să fie prea dese. Prefer să fac parte eventual din poză așa cum fotografilor nu le place să facă parte din ea (majoritatea fotografilor știu că zic asta). La un concert sau eveniment n-ai să mă vezi că mă bag în față cu telefonul ca să fac poze sau să filmez chestii pe care oricum nu le voi procesa niciodată și îmi vor hali memorie degeaba pe hdd sau card. Voi face câteva poze discrete ca să am de-un articol, concentrându-mă mai mult pe bucuria sau experiența momentului în sine.

De aceea, eu recomand călduros un profesionist în orice, iar dacă vorbim de amintiri… un fotograf profesionist. Pentru că un fotograf specialist nu va veni la orice eveniment. Și da, voiam să vă spun prin acest articol că în Galați avem oameni foarte valoroși în ale fotografiei, dacă tot veni vorba. Poate unul din cei mai buni – care ar trebui să pună mai des poze pe blog :)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Vreau amintirile prin ochii mei”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.