Da ma, e frumos

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Cum se face propaganda. Teoria conspirației. Sau alte medicamente. Însă mie mi-a plăcut. Iar dacă e pe bune, mi-a plăcut și mai mult. Urmăriți până la capăt. Chiar dacă video e din 2013 și s-ar putea să-l mai fi văzut. Și dacă nu, share e gratis :)

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Da ma, e frumos”

  1. hai sa te intreb un lucru, tu ai intrat vreodata in contact cu macar vreo persoana din Irak, Afganistan, Pakistan, etc? Am locuit aproape doi ani in centrul Bruges-ului, iar in apartamentul de deasupra erau 6 persoane din Pakistan, in cel de jos locuia o familie de chinezi care s-au mutat din cauza celor 6. Apoi cei 6 si-au mai chemat inca vreo 6 in imensul apartament de jos. Din nefericire, am intrat in contact cu ei de foarte multe ori. Iti spun sincer, tiganii din Ro cred ca pot fi mai ok ca astia. Nu-mi pasa de religia lor, de traditia lor, dar sunt milioane in Europa si cred ca era mai frumos sa ramana la ei acasa. Am avut “colegi” la cursuri din Afganistan, Irak etc. Nu cred ca ai avut sansa sa-i vezi cum se comporta in societate. M-am mutat apoi putin mai la periferie unde locuiesc intr-un imobil cu oameni normali. Se pare ca am revenit in Europa.

    Da, nu toti 100% sunt asa. Rog pe cei care n-au intrat in contact cu asemenea persoane sa se abtina :).

    Si un alt lucru nu-l inteleg. De ce toti se leaga de romani, cand romanii reprezinta un incredibil de mic procent in raport cu cei veniti de prin tarile amintite de mine mai sus?

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend