Pentru ca trebuie cheltuiți bani și pe litoralul românesc, ceea ce nu-i deloc rău. Dar nu-i frumos să bagi panica în populație spunând că în Bulgaria e alertă de hepatită A. La o simplă căutare pe Google despre hepatita A veți citi că aceasta poate apărea la orice tip de inundații, nu numai în urma inundațiilor de la bulgari. Astfel de boli apar de obicei în urma igienei precare, ca multe alte boli, de altfel. Eu sunt în Bulgaria de sâmbăta trecută și mă întorc în țară mâine seară. Chiar dacă hepatita A are o perioadă de incubație destul de mare, nici urmă de hepatita A pe aici prin Bulgaria. Și sper că nici mai târziu. Până atunci dați-mi voie să cred că știrile despre valul de hepatită A de la bulgari sunt doar vrăjeli de speriat turiștii români care vor să meargă în concediu în Bulgaria. Urmează în scurtă vreme și ștrile despre mașini furate la bulgari, amenzi abuzive de circulație rutieră etc. Până atunci, salutări din Bulgaria tuturor ;)
image


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  9 replies to "Hepatita A de la bulgari e o vrajeala"

  • Laura Negoi

   Salutari in Bulgaria! Daca ai grija de tine si te speli, nu prea ai cum sa contractezi boala, doar in contact direct cu apa contaminata. In plus, alerta e de E. Coli si numai in zona Varna. E preluata, ca de obicei, la modul senzational, de stiristii nostri.

   • Gabriel Ursan

    Asa e. Igiena riguroasa te scapa de griji in astfel de cazuri.

    • Yamasha

     Pai de unde sa produca stiristii articole cu soc? Daca nu din asta…?!

     • Gabriel Ursan

      Comunicatul e corect si era normal sa fie dat, dar vorba Laurei, presa a exagerat preluarea stirii. Nimic nou :)

     • Yamasha

      E vacanta…. e vara. nu au ce stiri sa produca…e… clasic :)

  • Mihailescu+carmen+alice

   Asa ne au speriat si pe noi cu amenzile si nu am vazut anul asta decat o masina de politie pe drum si aia pt ca era un accident, in rest da stirea e senzationala, extraordinara, in direct si inregistrat…

Comentează la acest articol