Hepatita A de la bulgari e o vrajeala

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Pentru ca trebuie cheltuiți bani și pe litoralul românesc, ceea ce nu-i deloc rău. Dar nu-i frumos să bagi panica în populație spunând că în Bulgaria e alertă de hepatită A. La o simplă căutare pe Google despre hepatita A veți citi că aceasta poate apărea la orice tip de inundații, nu numai în urma inundațiilor de la bulgari. Astfel de boli apar de obicei în urma igienei precare, ca multe alte boli, de altfel. Eu sunt în Bulgaria de sâmbăta trecută și mă întorc în țară mâine seară. Chiar dacă hepatita A are o perioadă de incubație destul de mare, nici urmă de hepatita A pe aici prin Bulgaria. Și sper că nici mai târziu. Până atunci dați-mi voie să cred că știrile despre valul de hepatită A de la bulgari sunt doar vrăjeli de speriat turiștii români care vor să meargă în concediu în Bulgaria. Urmează în scurtă vreme și ștrile despre mașini furate la bulgari, amenzi abuzive de circulație rutieră etc. Până atunci, salutări din Bulgaria tuturor ;)
image

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

9 comentarii la „Hepatita A de la bulgari e o vrajeala”

  1. Salutari in Bulgaria! Daca ai grija de tine si te speli, nu prea ai cum sa contractezi boala, doar in contact direct cu apa contaminata. In plus, alerta e de E. Coli si numai in zona Varna. E preluata, ca de obicei, la modul senzational, de stiristii nostri.

    Răspunde
  2. Asa ne au speriat si pe noi cu amenzile si nu am vazut anul asta decat o masina de politie pe drum si aia pt ca era un accident, in rest da stirea e senzationala, extraordinara, in direct si inregistrat…

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend