IntraSublime și IntraDiamond, două tratamente faciale care funcționează

aBeauty clinique a depășit tratamentele oferite de propriile aparate configurând în prezent scheme proprii de tratament care să dubleze sau să tripleze eficiența acestora. Este vorba de data aceasta despre tratamente faciale profesionale ce au la bază Intraceuticals. Despre Intraceuticals v-am tot povestit pe la mine pe blog însă nu am să ratez ocazia să nu vă mai povestesc încă odată :) Intraceuticals, cunoscut și sub numele de tratamentul facial al vedetelor deoarece stă la baza secretului tinereței Madonnei, este piesa ce stă atât la baza tratamentului IntraSublime cât și la baza tratamentului IntraDiamond.

Intraceuticals este tratamentul original pe bază de oxigen hiperbaric care reușește să pătrundă în profunzimea dermului într-o manieră nedureroasă și neinvazivă. Practic, în funcție de serul Intraceuticals ales pentru tratament, acidul hialuronic, antioxidanții și vitaminele sunt infuzate în profunzimea dermului cu ajutorul jeturilor direcționate de oxigen hiperbaric. Spre deosebire de alte infuzii cu oxigen hiperbaric care au început să apară pe piață după succesul Intraceuticals, serurile originale Intraceuticals disponibile la aBeauty clinique conțin o nanomoleculă de acid hialuronic care pătrunde atât de profund în derm încât tratamentul poate fi comparat cu un tratament facial injectabil (mesoterapie sau fillere cu acid hialuronic). Ulterior, cremele și gelurile suplimentare care se adaugă imediat după tratament adaugă alte două molecule de acid hialuronic, mai mari, care au rolul de a crește cu 50% eficiența tratamentului.

Acum că v-am povestit despre Intraceuticals îmi va fi mai ușor să vă spun pe scurt despre IntraSublime și IntraDiamond.

IntraSublime este compus dintr-o ședință de tratament facial Intraceuticals și o ședință de tratament facial Sublime. Sublime este un tratament facial realizat de un aparat pe nume Syneron eTwo. Acest aparat există în România într-un număr foarte limitat de bucăți (probabil 2 sau 3 astfel de aparate pe tot teritoriul României) și se regăsește la aBeauty clinique. Sublime este un tratament facial neinvaziv și nedureros ce are la bază radiofrecvența bipolară fracționată. Cu ajutorul energiei aplicate prin radiofrecvență este puternic stimulată producția de colagen, iar un aspect foarte important al acestui tratament este efectul acestuia pe termen mediu și lung. Spre deosebire de Intraceuticals, unde efectele de întinerire și lifting facial se văd pe loc, la Sublime efectele se pot îmbunătăți chiar și la 3 luni după tratament. Având în vedere că producția de colagen nu este ca o explozie care se realizează pocnind din degete, practic vei întineri de la o zi la alta pe o perioadă de cel puțin 3 luni de la primul tratament.

IntraSublime presupune o ședință de tratament facial Sublime care va stimula producția de colagen, urmată la 24 de ore de o ședință de tratament facial Intraceuticals care va hidrata profund, va vitaminiza și va realiza un efect similar liftingului facial în anumite cazuri.

IntraDiamond este compus dintr-o ședință de microdermabraziune și o ședință de tratament facial Intraceuticals. Microdermabraziunea ajută la reîmprospătarea stratului superficial de piele de pe față oferind un aspect mai plăcut și mai proaspăt la atingere. Însă, microdermabraziunea combinată cu Intraceuticals face minuni. Aceasta ajută la o mai bună absorbție a infuziei Intraceuticals, dar și la ajutorul tratării petelor hiperpigmentare în cazul unor ședințe multiple însoțite de infuzia de Intraceuticals corectă.

IntraSublime și IntraDiamond sunt scheme de tratament unice brandului aBeauty clinique. Orice reproducere a acestora nu reprezintă decât o formă de plagiat. În plus, chiar dacă am descris destul de detaliat ceea ce conțin aceste scheme de tratament, aBeauty clinique mai are câteva aspecte pe care le adaugă schemelor IntraSublime și IntraDiamond pentru un plus de eficiență și originalitate. Este vorba de tehnici de lucru, temporizări, substanțe etc. – aspecte despre care deja nu mă mai pricep să vorbesc.

IntraSublime și IntraDiamond sunt tratamente faciale profesionale născute în urma studiilor clinice realizate de către brandul aBeauty clinique. IntraSublime și IntraDiamond sunt tratamente faciale neinvazive, nedureroase și fără contraindicații. Acestea pot fi realizate de absolut oricine, indiferent de vârstă sau sex, având în vedere că sunt benefice atât în prevenire cât și în tratare.

Contactați acum aBeauty clinique pentru prețuri și informații suplimentare – telefonic la 0748884160 (Galați) și la 0743292200 (Brașov) sau pe email la galati@abeauty.ro și brasov@abeauty.ro

IntraSublime si IntraDiamond

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.