Două promoții tari la tratamente de estetică facială și corporală

În calitate de blogger partener aBeauty clinique merită să îmi fac datoria și să vă anunț că pe tot parcursul lunii februarie 2014 există două promoții super tari la niște tratamente de estetică facială și corporală.

Tratamentul de estetică facială neinvazivă despre care vorbesc se numește Intraceuticals și funcționează pe bază de infuzii cu oxigen hiperbaric. Atenție, vorbim de tratamentul original Intraceuticals, nu de alte chinezării sau replici pe care puteți să le încercați pe propria piele, dar cu riscurile de rigoare. Conform site-ului oficial Intraceuticals, aBeauty clinique este singura clinică din Galați autorizată să comercializeze și să aplice eficient orice tip de tratament Intraceuticals. Iar datorită premiului primit de ei în 2013, Intraceuticals a oferit exclusivitate aBeauty clinique pe tot parcursul anului 2014. În concluzie, in Galați puteți beneficia de tratamente faciale Intraceuticals doar de la aBeauty clinique.

Legat de promoție, aceasta constă în 50% reducere la o ședință de Intraceuticals. Practic, jumătate de preț pentru un tratament facial Intraceuticals. Acest lucru nu se întâmplă decât de 4 ori pe an în 4 zile diferite. Acum se întâmplă pe tot parcursul lunii datorită aprecierii și sportului oferit de Intraceuticals unui partener premium precum aBeauty clinique, așa că ar fi păcat să nu profitați de ofertă, mai ales că vine la pachet cu cadouri garantate plus o tombolă la care puteți câștiga un tratament de slăbire prin criolipoliză.

A doua promoție constă în procedurile de epilare definitivă SPL. Absolut oricine își cumpără o ședință de epilare definitivă în luna februarie 2014 de la aBeauty clinique Galați are reducere de 20% pe tot parcursul anului. Zonele pe care se realizează epilarea definitivă se regăsesc aici. Tot ce trebuie să mai menționez la acest capitol este că la aBeauty clinique Galați epilarea definitivă se realizează cu tehnologia SPL, o tehnologie mult mai nouă decât tehnologia IPL. Dacă vreți să aveți rezultate, alegeți cel mai bun aparat din lume (Yperion Or-Light se numește), alegeți tehnologia SPL și un număr suficient de ședințe încât să vi se îndeplinească așteptările. Detalii despre promoție aici.

Închei menționând încă 3 aspecte importante.

1. Prețuri. aBeauty clinique practică prețurile standard la nivel de România. La o simplă căutare pe Google după alte clinici care vând Intraceuticals în București sau Cluj, de exemplu, prețurile sunt identice sau chiar mai mari dacă vorbim de o clinică de fițe bucureșteană. La aBeauty clinique Galați și la viitorul aBeauty clinique Brașov (în martie 2014) prețurile sunt și vor fi întotdeauna corecte în raport cu tratamentele oferite și prețul general al pieței pentru acestea. Vorbim de tratamente de estetică corporală și facială de top cu valoare dovedită și stabilită la nivel internațional. Dacă veți căuta pe Google mai multe detalii despre Intraceuticals, Syneron VelaSmooth Pro, Yperion Or-Light sau alte branduri de genul ăsta vă veți da seama la ce mă refer.

2. Personal medical. Vă dau un mic sfat. Înainte de a alege să faceți un tratament facial sau corporal de orice tip într-un salon obscur (fie invaziv, fie neinvaziv) solicitați măcar o diplomă a doctorului care se ocupă de salonul respectiv, indiferent că va realiza el sau nu tratamentul. Tratamentele de estetică facială și corporală costă niște bani și vreți eficiență de la ele + siguranță. Asigurați-vă că sunt realizate de personal medical calificat, nu de cineva care s-a trezit peste noapte că se ocupă cu înfrumusețarea fără să aibă o specializare medicală în domeniu. E doar un sfat.

3. Consultații. Nu mergeți 100% pe consultațiile făcute prin telefon sau pe internet. Nimeni nu vă poate da o schemă de tratament de înfrumusețare complet personalizată fără să vă consulte în prealabil. De aceea, cei de la aBeauty clinique au hotărât să mențină în continuare consultațiile complet gratuite și lipsite de obligații pentru clienți, indiferent dacă aceștia vor alege ulterior să-și facă tratamentul în altă parte. Pentru mai multe detalii îi puteți contacta aici.

Acest articol este scris în nume personal pe blogul meu personal și nu reprezintă un conținut revizuit oficial de aBeauty clinique. Am vrut doar să vă anunț de promoțiile lor, dar dacă tot ați intrat la mine pe blog m-am gândit să vă ofer și niște informații suplimentare :)

Intraceuticals

4 comentarii la „Două promoții tari la tratamente de estetică facială și corporală”

 1. Personal medical…Hmm..Sa va povestesc ce am patit cu personalul medical:am avut parte de o consultatie f bine pusa la punct,am fost testata pt Spl si prima sedinta a decurs bine.La a 2a a sedinta nu mai era prima fata care ” ma lucrase”,deci era o fata noua(pt mine)Mentionez ca faceam un tratament anti-acneic cu Spl ,deci imi faceam pe fata tratamentul.Ca sa nu mai deviez prea mult,vreau sa spun ca a 2a fata care mi-a facut tratamentul mi-a „tras” o arsura de toata frumusetea si singura explicatie a fost ca sunt eu mai sensibila…Eu de la inceputul seditei ii tot spuneam ca ma ustura si ea spunea ca acestea sunt simptomele..La sfarsitul tratamentului eram f rosie in zona de sub maxilar si ma ustura rau iar d-soara a spus ca e totul Ok..M-am dus a3a saptamana ca sa le arat ce s-a intamplat si toata explicatia a fost ca”nu stim de ce ati patit asa ceva..”Am fost foarte dezamagita ,suparata mai ales ca era un tratament care costa 600lei sedinta!Nu se poate ca asta sa fie atitudinea unui personal”medical”..Cu scuzele de rigoare,inchei povestea..

  Răspunde
  • Bună ziua. Am trimis mai departe mesajul dumneavoastră și cel mai probabil veți fi contactată în zilele următoare pentru a se investiga și rezolva problema menționată.

   Răspunde
 2. dvs.spuneti de reducere de 50% dar din ce pret?nu dati nici o suma.sunt interesata de serviciile dvs.dar..as dori sa aflu ce pret are fiecare procedura.va multumesc

  Răspunde
  • Cel mai ieftin tratament Intraceuticals costă 100 euro / ședință. Cu ocazia promoției, o singură ședință ar costa cu 50% mai puțin, adică 50 euro. Ăsta e doar un exemplu care îmi vine în minte și pe care îl cunosc, însă mai multe detalii vă invit să întrebați direct la ei foaie datele de contact de aici http://www.abeauty.ro/clinici-abeauty/

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.