Cel mai bun preț din Galați pentru mărire și contur buze sau injectări cu acid hialuronic

Deoarece își dorește să mărească gama de opțiuni, aBeauty clinique Galați își diversifică variantele de acid hialuronic pentru mai multe tipuri de injectări de mărire sau contur al buzelor și estompare a ridurilor.

Update: Citește acum acest articol actualizat despre injectare acid hialuronic buze Galati (click pe link).

Astfel, clienții aBeauty clinique Galați pot beneficia luna aceasta de prețuri începând de la 150 de euro pentru orice tip de injectare cu acid hialuronic, fie că e vorba despre mărirea buzelor, conturul buzelor, anumite corecții faciale sau estomparea ridurilor. Și când zic începând de la 150 de euro mă refer că ăștia sunt toți banii pe care i-ai putea da pentru o injectare cu acid hialuronic, fără costuri ascunse în taxe de consultație sau ceva de genul. La aBeauty clinique consultațiile sunt și vor fi mereu gratuite. Trebuie doar programate în prealabil pe mail la galati@abeauty.ro sau telefonic la 0748884160.

Mai multe detalii veți obține direct de la ei dacă îi contactați. Eu vă spun ceea ce știu în calitate de blogger partener care le-a și testat o parte din tratamentele – puteți să mă vedeți în toată splendoarea mea :) la teste prin articolele de aici.

Hai să vă mai spun câte ceva și despre acid hialuronic. Mărirea buzelor se poate face prin mai multe metode, însă acidul hialuronic s-a dovedit a fi cea mai eficientă și naturală metodă de până acum. E natural și safe pentru că în corpul nostru se produce acid hialuronic pentru piele până la vârsta de aproximativ 20 de ani. După 20 de ani începe cumva procesul de îmbătrânire a pielii și de aceea acidul hialuronic injectat direct în zona vizată ajută la “păstrarea tinereții”. Procesul de îmbătrânire apare din cauza deshidratării. Acidul hialuronic ajută la hidratare și de aceea apare fenomenul de umplere care estompează ridurile sau măreșete buzele, în funcție de locul injectării.

Există mai multe molecule de acid hialuronic în fiecare doză injectabilă. Unele doze injectabile se folosesc pentru pentru mărire de buze, altele doar pentru contur, altele pentru estomparea ridurilor etc. De aceea, este nevoie întotdeauna de un consult în prealabil pentru a se stabili tipul de acid hialuronic care urmează a fi folosit. În plus, odată cu detaliile primite în timpul consultului se pot stabili obiective de tratament în funcție de nevoile, dorințele și bugetul fiecărui client. Iar acest articol este reclamă pe față pentru aBeauty clinique pe blogul meu :), nu vă obosiți să-mi spuneți că le fac reclamă. Este evident că ăsta e scopul acestui articol :). Însă mă gândesc că ar fi destul de multe persoane interesate de acest subiect.

Atenție, promoția la fillerele cu acid hialuronic este valabilă doar în luna februarie 2014. Citiți vă rog materialul ăsta pentru informații complete. Mulțumesc!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

22 de comentarii la „Cel mai bun preț din Galați pentru mărire și contur buze sau injectări cu acid hialuronic”

 1. O întrebare la dvs. Dacă eu am procurată deja seringa cu acid hialuronic… dvs la clinica dvs puteti să faceti doar manopera?… Adică injectarea în sine si să achit doar asta? Astept raspuns! Mulțumesc anticipat.

  Răspunde
 2. Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu o informatie! am 53 de ani si as dori o corectie a ridurilor de deasupra buzei superioare . as dori sa stiu un pret aproximativ. va multumesc!

  Răspunde
 3. Buna!As dori sa-mi spuneti daca la fiecare rid este necesara cate o seringa(respectiv o injectare),sau se pot umple mai multe riduri cu o singura seringa?Ma intereseaza ,de fapt,cam cat va fi pretul unei astfel de interventii…pt ca am cateva riduri la gura si la ochi.Multumesc.

  Răspunde
  • Din câte știu, o siringă poate ajunge și pentru toată fața dacă ridurile sunt foarte mici. Însă am să transmit mesajul dumneavoastră direct la aBeauty clinique Galați și vă vor răspunde ei luni pe mail.

   Răspunde
 4. Am înțeles ca se pot face injectari si in sâni mi-ar plăcea sa știu daca faceți si acest procedeu si cât costa. Multumesc .

  Răspunde
 5. Am 39 de ani,ma deranjeaza ridurile de la ochi si cele de expresie…cat costa injectarea cu acid hialuronic?Va multumesc!

  Răspunde
 6. Oricat de mult as cauta motive, tot nu inteleg de ce ai vrea sa iti maresti buzele? Omul este frumos asa cum este. Nu ii trebuie nu stiu ce interventii care mai incolo nu mai sunt la “moda”. Poate maine, poimaine o sa se poarte buzele subtiri.

  Cu tot respectul, dar mi se pare o risipa de bani. Dar ce sa ii faci cand inima cere … omul ii da ce vrea :) !

  Răspunde
  • Acuma cu măritul buzelor fiecare alege ce face și poate fi un moft, da. Însă mai sunt oameni care au buzele strâmbe sau gura strâmbă cum s-ar zice în popor, iar acest lucru se poate corecta cu injectări de acid hialuronic – adică deja nu mai vorbim de moft, ci de necesitate :) La fel și cu ridurile ;) Părerea mea.

   Răspunde
  • Eu nu privesc asa lucrurile, daca unele femei vor sa o faca nu vad de ce nu. Facuta cu bun simt si moderatie are rezultate excelente de multe ori.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.