Injectare acid hialuronic buze Galati

De cauți injectare acid hialuronic buze Galati ar trebui să citești acest articol pentru că îți voi oferi toate informațiile de care ai nevoie. Vei afla detalii noi, despre care probabil nu știai chiar dacă ți-ai mai injectat acid hialuronic în buze până acum.

Dacă ești în grabă și cauți o clinică unde se efectuează proceduri de mărire buze în Galați prin injectări cu acid hialuronic, îți recomand clinica aBeauty Clinique Galați pentru că îi cunosc foarte bine, lucrez cu ei pe partea de marketing și garantez că totul e în regulă acolo.

Apasă pe linkul următor dacă îți dorești: injectare acid hialuronic buze Galati. Prețurile se situează în jurul sumei de 200 euro pentru 1 ml de acid hialuronic normal și în jurul sumei de 300 euro pentru 1 ml de acid hialuronic superior.

Uneori sunt prețuri mai mici la injectările cu acid hialuronic în buze, în funcție de promoțiile existente. Mai multe detalii legate de prețul pentru o injectare cu acid hialuronic în Galați găsiți la ei pe site, apăsând pe linkul pe care l-am menționat mai devreme.

injectare acid hialuronic buze galati
Credit foto: Poze înainte și după injectare acid hialuronic buze preluate de pe site-ul aBeauty Clinique

Gata, de aici încolo nu mai menționez nimic publicitar în articol și nu mai fac nici o recomandare de clinici. Însă voi spune niște chestii destul de grele care vor deranja multă lume. Atenție, tot ceea ce voi povesti în acest articol sunt aspecte declarate în nume propriu, nu în numele unei companii.

Este un studiu pe care l-am realizat citind informații pe grupuri sau forumuri de estetică, pe care le-am obținut din diverse discuții cu medici pe la conferințe sau pe care le-am auzit chiar de la anumite paciente care povesteau despre experiențele lor în diverse circumstanțe.

Este un articol în urma căruia oricine își dorește o injectare cu acid hialuronic în buze va fi mai informat cu privire la acest lucru și va pune mai multe întrebări medicului înainte de procedură.

La urma urmei, acest articol este citit de oameni din toată țara care nu se vor deplasa special în Galați pentru o injectare cu acid hialuronic în buze realizată așa cum trebuie. Deci, vor beneficia de informații pentru a lua decizii în cunoștință de cauză oriunde s-ar afla în țară.

Introducere în injectările cu acid hialuronic în buze

injectari acid hialuronic buze

Injectarea buzelor cu acid hialuronic (denumită și augmentare buze cu acid hialuronic) este o procedură la care apelează din ce în ce mai multe femei care doresc să se mențină frumoase și fresh. Prin procedura de mărire a buzelor, femeile obțin un contur și un volum care le face uneori mai frumoase, mai atrăgătoare și mai tinere.

Și nu e nici un rău în asta, mai ales că acidul hialuronic este o substanță secretată natural de corpul uman, aceasta având capacitatea de a-și mări considerabil volumul, hidratând zona acționată. Astfel, la nivel local apare fenomenul de mărire buze.

Nimic nou până aici, mai ales că injectarea buzelor cu acid hialuronic a devenit o practică pe care au început să o realizeze mai mult sau mai puțin legal atât medici de familie în cabinete de stat ”pe sub mână, sau cosmeticiene care nu au atestarea și pregătirea necesară, ca să nu mai spunem de condițiile insalubre în care se realizează aceste injectări în anumite situații.

Deși injectarea de către persoane neautorizate în locuri neautorizate sau insalubre reprezintă în sine un pericol pentru sănătate, cel mai mare pericol apare abia când alegi să-ți injectezi jumătăți de măsură.

Injectarea cu acid hialuronic dintr-o fiolă deja folosită

Injectare acid hialuronic din fiola deja folosita

Acidul hialuronic utilizat pentru injectarea buzelor vine în mai multe forme de ambalare. În general, cel mai des întâlnim seringile de 1 mililitru. Însă de multe ori, și poate ai întâlnit și tu, medicul nu îți vinde întreaga seringă.

Să presupunem că ai nevoie de o mică corecție a buzelor sau de un ușor contur care nu va necesita 1 mililitru întreg de acid hialuronic. Sau să presupunem că te injectezi de ceva vreme și că nu mai ai nevoie de 1 mililtru de acid hialuronic la fiecare injectare.

În ambele situații există două opțiuni. Dacă îți permiți și îți pui sănătatea pe primul loc, cumperi cantitatea standard de acid hialuronic necesară (în general 1 ml) și medicul îți realizează injectarea. Sau alegi calea mai ieftină care aduce cu sine o groază de riscuri: alegi să mergi la un medic care îți vinde fix câți mililitri ai nevoie.

Atunci când un medic îți vinde câți mililitri de acid hialuronic ai nevoie și dorești, ai șanse de cel puțin 50% să-ți injecteze acidul hialuronic dintr-o seringă deja folosită în injectarea altei persoane!

Cum apare riscul injectării dintr-o seringă deja folosită

Acid hialuronic injectat din seringa folosita

Imaginează-ți că persoana A a venit pentru o injectare în buze cu 0,5 ml de acid hialuronic. Medicul a desfăcut o seringă nouă de acid hialuronic de 1 ml, a injectat persoanei A cei 0,5 ml de acid hialuronic și a cerut preț doar pentru 0,5 ml, nu pentru 1 ml întreg de acid hailuronic cum ar fi fost normal. Persoana A este foarte bucuroasă că a plătit mai puțin și merge acasă mulțumită de rezultat și de economia făcută.

Imaginează-ți că persoana B ești TU. La fel ca și persoana A cauți să economisești bani și să prinzi cele mai bune oferte atunci când e vorba de injectări cu acid hialuronic. Și este normal să faci asta, la urma urmei toți căutăm îndelung cele mai bune oferte când ne cumpărăm ceva. Însă și tu, la fel ca și persoana A, ai nevoie doar de 0,5 ml de acid hialuronic, nu de 1 ml întreg.

Așa că tu, persoana B, te-ai programat la medicul cel renumit unde ”își injectează prietene de-ale mele de ani de zile” și ai aflat că poți să cumperi 0,5 ml fără probleme. Și că nici nu trebuie să plătești 1 ml. Este o ofertă super! Numai că din ce seringă crezi că te va injecta? Din seringa persoanei A!

Și aici apare de fapt aspectul cel mai important. O seringă de acid hialuronic care este folosită la mai multe persoane, riscă să fie contaminată de la acele persoane. Și nu ne referim aici la ac. Pentru că acul folosit e de fiecare dată altul și ți-l desigilează probabil în fața ta. Ne referim la legi de fizică simple legate de circuitul fluidelor în natură: pe unde o substanță iese, există și posibilitatea să intre.

Concluzie: dacă seringa (fiola) de acid hialuronic a fost utilizată și la altă persoană, există RISCUL MAJOR ca să fie contaminată cu bolile acelei persoane.

Imaginează-ți că persoana A are hepatită

Risc de hepatita C de la injectari cu acid hialuronic ieftine

Nu o să merg atât de departe încât să spun că o persoană care vine la o injectare cu acid hialuronic pentru mărirea buzelor ar putea avea și transmite virusul HIV/SIDA. Însă hepatita este o boală destul de des întâlnită, cu o posibilitate de transmitere foarte mare.

Spre exemplu, în cazul hepatitei C, 80% din cazuri se cronicizează, din care 40% pot face ciroză și 5% din pacienții cu ciroză pot face cancer hepatic. Pot apărea și boli extrahepatice precum diabetul zaharat sau bolile renale. Cu tratament antiviral doar 50-60% din pacienți se vindecă!

Nu vreau să sperii pe nimeni. Și poți să zici că nu ai auzit de astfel de cazuri, ca de la o simplă injectare cu acid hialuronic în buze să se îmbolnăvească cineva de hepatită. Pentru că aceste cazuri nu sunt depistate (la timp). Și sunt greu de dovedit. Cine știe câte persoane au dezvoltat anumite boli și nici măcar prin cap nu le-a trecut că au fost dezvoltate dintr-o simplă injectare realizată neconform?

Gândește-te numai că sunt persoane care au dezvoltat ciroză hepatică fără să consume un gram de alcool în toată viața lor. Sunt inclusiv cazuri de cântăreți celebri sau persoane publice care au sfârșit datorită unui virus hepatic nedescoperit la timp.

Exemplele sunt un pic exagerate, îți dai seama, dar sunt 100% posibile și le-am transmis așa ca să conștientizezi că nu e de joacă cu sănătatea ta. Să continuăm și cu alte informații utile despre acest subiect.

Metoda ”nu am niciodată clienți nemulțumiți

Doctor care injecteaza acid hialuronic

Indiferent cât de bun ar fi un doctor, uneori mai există mici imperfecțiuni la injectări. Apar zone un pic mai asimetrice, mai umflate. Este firesc. Și este perfect normal ca medicul să-ți injecteze din seringa ta o mică cantitate de acid hialuronic pentru corecția buzelor astfel încât tu să te bucuri de rezultat.

Însă de cele mai multe ori seringa din care îți injectează cei 0,1 ml sau 0,2 ml necesari corecției, nu este seringa ta! O clinică normală cu un doctor responsabil îți injectează cantitatea necesară pentru augmentarea buzelor (0,8 ml, de exemplu) și atât – nu mai păstrează restul de acid hialuronic pentru alte proceduri.

Însă unii medici care fac astfel de injectări, aleg conștient să pună în pericol rezultalele și sănătatea pacienților săi doar din lăcomie. Adică te injectează cu acid hialuronic pentru corecții de 0,1 ml sau 0,2 ml dintr-o fiolă deschisă cine știe când. Unii medici pun prețuri mai mici și câștigă mai mulți bani pentru că astfel atrag mai multe persoane. Alți medici au prețuri normale însă pur și simplu vor și mai mulți bani și ignoră măsurile minime de igienă și siguranță a pacienților.

Cu acidul hialuronic și toxina botulinică la plimbare prin țară

Injectari acid hialuronic medici care vin din Bucuresti

O altă modă des întâlnită este cea a medicilor care au timp suficient (în lipsă de pacienți și de practică cu persoane reale) să-și creeze o imagine iluzorie de medici renumiți.

Îi vei observa cu ușurință pentru că au o grămadă de timp liber să-și facă videoclipuri despre diverse aspecte, să scrie articole lungi cu limbaj de lemn ș.a.m.d. (nu că ar fi ceva rău în asta, tot respectul pentru medicii care au timp și de pacienți și de alte activități de gen).

Totuși, unii dintre acești medici (nu toți) sunt un produs de marketing foarte bine văzut și organizează deplasări în diverse clinici sau saloane din țară pentru a efectua injectări cu acid hialuronic.

Atâta vreme cât rezultatele pe care le oferă sunt bune și seringile de acid hialuronic folosite sunt desigilate complet în fața pacientului (nu doar ”Metoda Acul”: înșelătorie care presupune desigilarea acului în fața pacientului, dar nu și a seringii) nu are nimeni nimic cu această categorie de serviciu. Fiecare profesionst este liber să ofere întregii lumi minunatele sale servicii, dacă sunt cu adevărat de calitate.

Problema este cu modul în care este transportat acidul hialuronic și timpul care a trecut de când acesta a fost desigilat. Deși această practică este oricum inacceptabilă, să luam drept exemplu faptul că persoana A de care vă povesteam mai devreme nu era bolnavă de nimic. Să presupunem că această persoană și-a făcut injectarea cu acid hialuronic în buze în luna ianuarie 2018. Iar tu ți-ai făcut injectarea cu acid hialuronic cu aceeași seringă și cu ac diferit în luna martie 2018. Nu mai e valabil acidul ăla!

Aceeași poveste și cu toxina botulinică

Injectare Botox Galati

Să nu credeți că nu puteți întâlni aceste practici și în cazul altor substanțe. Un alt exemplu de injectări ”cu porția” care îți pot pune în pericol sănătatea sunt cele cu toxină botulinică. Spre deosebire de acid hialuronic, folosit pentru volum, riduri și hidratare, toxina botulinică este utilizată pentru riduri.

Ideea e că și în cazul toxinei botulinice unii medici injectează unități de toxină botulinică din flacoane folosite la mai mulți pacienți. Și riscurile sunt identice ca cele menționate mai sus, chiar dacă se folosește același ac. Ba mai mult, la toxina botulinică contează și mai mult temperatura de transport și de depozitare.

Toxina botulinică se transportă în lăzi frigorifice și se depozitează la frigider, însă unii nu țin cont de acest aspect. Dacă toxina botulinică prinde temperaturi de peste 25 de grade Celsius (chiar și sigilată fiind) este ca și compromisă.

Toxina botulinică expiră în aceeași zi în care este desigilată. Imaginează-ți că un medic care îți injectează toxină botulinică de la mai mulți pacienți, nu numai că îți pune în pericol sănătatea, ci îți livrează și o substanță expirată sau cu efecte reduse.

Cea mai mare problemă este însă: cum depistezi cine face astfel de ilegalități?

La o primă vedere ai putea spune că acest lucru se întâmplă în cabinetele unde procedurile sunt mai ieftine. Da, sunt șanse mai mari statistic vorbind să te expui la riscuri mai mari atunci când alegi mai ieftin.

Însă nu este exclus să se întâmple acest lucru și la cabinete de renume. Pentru a fi în siguranță poți ține cont de câteva elemente pe care le-am menționat mai jos.

Concluzii legate de riscurile injectărilor

Injectari in buze cu acid hialuronic pret

Deși nu ne aflăm pe un blog de frumusețe, estetică și sănătate știu că injectările cu acid hialuronic pentru augmentarea buzelor reprezintă o procedură care poate aduce multă fericire și bucurie în viața unei femei. La fel și injectările cu toxină botulinică. Apelează cu încredere la aceste proceduri dacă simți că ai nevoie și simți că e momentul să faci acest pas.

Însă ca orice lucru cu impact asupra sănătății tale, este bine să te informezi corect și să ții cont de niște aspecte esențiale legate de igienă și de bun simț. Pentru ca injectarea ta cu acid hialuronic pentru mărirea buzelor să decurgă perfect îți recomand următoarele bune practici:

 • Alege un acid hialuronic de calitate, care să conțină eventual lidocaină
 • Alege un medic care ți se pare serios, nu care se dă în spectacol
 • Alege o clinică de încredere, nu te injecta la colțul blocului
 • Nu alerga după cel mai mic preț – de multe ori ascunde altceva în spate
 • Indiferent de preț (mare/mic) cere desigilarea seringii în fața ta
 • Asigură-te că totul este desigilat în fața ta (acid hialuronic/toxină botulinică)
 • Cere să vezi data de valabilitate a substanțelor înscrisă pe cutie
 • Dacă e vorba de toxină botulinică vezi dacă e scoasă de la frigider sau dacă cutia e rece (valabil doar în cazul toxinei – acidul hialuronic se păstrează la temperatura camerei)
 • Dacă seringa din care ți se realizează injectarea nu este nouă, sigilată – fugi! :)
 • Asigură-te că prețul include ”manopera” și consulturile înainte și după

Articolul meu se încheie aici. Dacă ți-a plăcut, dă-i un share pe rețelele de socializare sau trimite-l în privat unei persoane dragi. Astfel vei ajuta la promovarea unor informații de calitate în mediul online.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

23 de comentarii la „Injectare acid hialuronic buze Galati”

 1. In sfarsit un articol ce spune lucrurilor pe nume…in goana dupa bani unii medici fac injectari pe banda rulanta.Nicio consiliere,nici prea multa atentie,nici macar nu se obosesc sa iti arate produsul pe care urmeaza sa ti-l injecteze.Nu mai zic ca daca revii cu vreun herpes sau vanatai te mai iau si de fraier ca trebuia sa stii ca poti pati si de-astea.Dar oare nu era de datoria lor sa-mi explice,sa ma puna in tema?Din fericire,dupa doua experiente nereusite si pline de nervi,am gasit in sfarsit o doctorita in Constanta (eu fiind constanteanca) care a reusit sa-mi redea increderea si i-am devenit clienta fidela.Inca se chinuie sa repare ce au stricat altii.Sunt si medici ce merita tot respectul.Am avut eu ghinion de-am nimerit unde nu trebuia,cred.

  Răspunde
  • Bună Helene! Dacă ești la prima injectare orice este posibil. În general, prima injectare are o perioadă medie de 3 luni de menținere a efectului. Uneori efectul poate să scadă și după două săptămâni, alteori poate să țină și 6 luni. După următoarele injectări efectele se vor prelungi. Însă cel mai indicat este să discuți cu un medic specialist.

   Răspunde
 2. Nu ma intereseaza cine a facut articolul si de ce. Probabil un medic suparat ca sa saturat de toti papagalii de medici care isi trag o gramada de cliente doar cu vrajeala dar le ard din toate pozitiile cand le injecteaza cu substante expirate sau trecute prin cine stie cate guri inainte. Da confirm 100% toate cele zise in articol pentru ca am un prieten medic si stiu exact cum sta treaba. Felicitari pentru curaj! Bine ca nu ati mentionat nici un nume de medic ca va dadeau toti in judecata ca leati stricat combinatiile cu acid si toxina expirata :))))

  Răspunde
 3. Foarte adevrate cele spuse de tine in acest articol. Sunt doctori care au atat de multa siguranaa pe ei incât pe moment te ia valul si nu iti vine sa crezi ce dedesubturi ascund……parca ar fi magicieni. Stii vorba aia dau un ban da stau in fata… E perfect valabila da chiar si atunc verific sami desigileze tot in fata mea.

  Răspunde
  • Bună ziua! aBeauty Clinique are clinici în mai multe orașe din țară. Până acum are clinici în București, Brașov, Constanța, Galați, Iași și în curând și în Timișoara. Adresa clinicii aBeauty din Constanța este Bdul. Tomis Nr. 93, colț cu str. Brătescu, vis-a-vis de Parcul de la Operă. Am luat de pe site-ul lor și numărul de telefon: 0758837016 sau 0723677175. Program de lucru: 9-19 de luni până vineri și sâmbăta de la 9 la 14.

   Răspunde
    • Adresele clinicilor se pot regăsi și pe siteul aBeauty însă le voi scrie și eu la finalul articolului ca să vină mai ușor fiecărei persoane. Adresa clinicii aBeauty Clinique din București este Str. Nicolae Caramfil Nr. 61C, sector 1. Tot de pe site am preluat și numerele de telefon: 0747034850 sau 0743553585. Program de lucru 9-20 de luni până vineri, 9-14 sâmbăta.

    • Bună ziua! Nu știu să vă recomand direct o clinică de injectări buze în Ploiești. Cea mai apropiată clinică aBeauty Clinique (unde cunosc cum stă treaba și garantez că e ok) se află în București și am menționat adresa, numărul de telefon și programul un pic mai sus. Ar mai fi și clinica aBeauty Clinique din Brașov, situată pe str. Nicolae Iorga Nr. 26, vis-a-vis de Parcul Central. Telefon: 0743292200 sau 0751211124. Program de lucru 9-19 luni-vineri, 9-14 sâmbăta.

    • Bună ziua! Din păcate nici în Vaslui nu știu să vă dau o clinică cu exactitate, dar este aproape clinica aBeauty din Iași. Adresa aBeauty Clinique Iași este Șos. Petre Andrei Nr. 28, Bl. A8 (Exclusive Residence), demisol. Telefon: 0748484802 sau 0747777723. Program lucru: luni-veri 9-19, sâmbăta 9-14.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.