Încă o melodie comercială pe față

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

Are deja 20 de zile de la publicarea pe Youtube, peste 130 de milioane de vizualizări (sper că am văzut bine la ora asta, dacă nu, trageți-mă de urechi) și o groază de expunere. Este vorba despre videoclipul cu Shakira feat Rihanna. Videoclipul o fi cum o fi, dar melodia nu e deloc ceva excepțional care să te facă să exclami “wow, ce melodie faină a scos Shakira feat Rihanna”. Din categoria cârcoteli ușoare, pot spune că e doar o mică colaborare care va rămâne mică – expunere mare cu valoare mică. Un plus de imagine pentru ambele părți și nimic mai mult. Shakira arată bine, Rihanna se chinuie să slăbească, dar camerele video fac minuni incomensurabile. Sau poate gusturile balcanicilor ca noi nu se discută (vis-a-vis de o treabă pe care am auzit-o… că unele adolescente din ziua de azi se îngrașă deliberat ca să aibă fundul imens – WTF?). Nu știu, spuneți-mi voi. Videoclipul cu Shakira și Rihanna (Can’t Remeber to Forget You) mai jos. Nu de alta, dar sunt melodii mai bune de promovat la radio pentru că pur și simplu sună mai bine, nu pentru că le cântă cineva anume. Shakira feat Rihanna

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Încă o melodie comercială pe față”

  1. Comentariul unui ascultator fara o cultura muzicala.
    Linia melodica, specifica Shakirei.
    Am ascultat-o prima oara cand am vazut-o pe youtube, intr-adevar nu e ‘’ lovitura de transent’’.
    Nu ramane prea mult in memorie. ’’ I see only the good, selective memory.’’

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend