Cum sa-ti zic eu sa vii la sala daca esti din Galati?

Păi, cred că cea mai bună metodă e să-ți zic că m-am apucat de sală cam de o lună de zile. Nu am vrut să scriu nimic până acum de acest lucru pentru că am vrut să văd cât mă ține minunea. Și iată că mă ține, pentru că acum când mai degrabă încep să “simt” rezultate decât să văd, e un moment bun să-mi iau un angajament în fața voastră că mă țin de sport.

Și nu pentru că mă simt obligat, ci pentru că mă simt motivat, deoarece la câteva persoane din cele peste 1.000 care trec zilnic pragul acestui blog s-ar putea să le pese și să mă ia la rost dacă promit ceva și nu fac. Da, mă duc la o sală a cărui nume nu-l pot spune și nu pentru că e fiță, ci tocmai pentru faptul că acolo nu dai peste fițe. Am fost două zile de test înainte să fac alegerea și spre deosebire de alte săli la care am fost cu mulți ani în urmă, înainte să am accidentul la genunchi, la sala asta  în primul rând NU PUTE :)

Frate, pentru mine e important să fac sport într-un spațiu în care nu pute a transpirație de toamnă târzie. În al doilea rând, nu dai peste interlopi sau cocalari. Atmosfera e foarte faină și chiar dacă nu cunoști aproape pe nimeni și mergi singur la sală (așa cum merg eu și te invit să mă însoțești) te simți confortabil între oamenii de acolo. Te simți acceptat, apreciat și susținut pentru simplul fapt că ai ales să faci sport. Nu contează cum arăți sau că faci biceps cu gantera de 7,5 Kg cum am început și eu, însă cert e că te simți confortabil, mai ales că nu se bagă nimeni în sufletul tău. Dacă vrei să fii tu cu antrenamentul tău foarte bine. Dacă vrei să schimbi o vorba cu cineva sau să ceri un sfat ai cel puțin un trainer la fiecare etaj.

În al treilea rând, sala e mare. Se întinde pe două etaje. La parter ai o sală dedicată de picioare și abdomen, o sală mare în care se fac diverse discipline. La etaj ai ditamai sala de forță dotată cu aparate pentru diverse grupe musculare plus “fiare”, dar și o grămadă de benzi de alergare, biciclete sau steppere (cred că așa se numesc).

Povestesc cu atâta vervă pentru că îmi place și pe blog scriu despre orice chestie care îmi place așa cum scriu și despre orice chestie care nu îmi place. Însă mă opresc aici. Eu vreau doar să te invit la sală și nu ca să stăm de vorbă, ci să ne antrenăm împreună sau separat. Cum vrei tu. Dar cu cât mai multe fețe cunoscute cu atât mai motivant va fi și pentru tine și pentru mine.

Eu merg lunea, miercurea și vinerea pe la ora 18:00, după ce termin programul de lucru. Deseori ajung și sâmbăta pe la 14:30 – 15:00. Asta în caz că vrei să bem vreun Burn FX sau vreun Gatorade împreună :) În rest, indiferent de unde alegi să faci sport, fă sport. Îți zice asta un fost sedentar convins (blogger, muncă de birou etc.). De când fac sport am avut parte numai de chestii pozitive: dorm mai bine, mănânc mai sănătos și mai regulat, am slăbit și îmi mențin greutatea sub control, beau mult mai puțin alcool (pentru că nu mă mai atrage nici măcar preferata mea berea decât foarte rar) și sunt mult mai energic (adică am mult mai rar senzațiile alea cronice de lene, if you know what I mean). Cât despre cum mă antrenez și ce mai fac eu pe la sală am așa o vagă senzație că ăsta nu e ultimul articol pe acest subiect :) Între timp puteți să mă întrebați diverse prin comentarii la acest articol. Numele sălii la care mă duc pot să îl zic doar în privat :)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

14 comentarii la „Cum sa-ti zic eu sa vii la sala daca esti din Galati?”

  1. Bafta multa, Gabi si sa ajungi sa il ajungi pe Mircea!
    Spor la treaba in Galati si sa se faca o gasca fumoasa pe langa tine ! :)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.