Înscrie-te acum la BGG 5

Salutare tuturor! Avem BGG 5 în luna iunie! Duminică, pe 8 iunie 2014 la restaurantul Flow din Galați începând cu ora 14:00. Notează-ți toate detaliile astea și hai să bem o bere la o discuție constructivă despre online în general. Linkul de înscriere e aici: 

Ce este BGG?

BGG este prescurtarea de la Blog Gathering Galați. Îl puteți numi foarte bine și Blogmeet Galați sau pur și simplu întâlnirea bloggerilor la Galați. La ediția cu numărul 4 am fost un pic peste 50 de participanți. La ediția cu numărul 5 de pe 8 iunie sperăm să avem și mai mulți participanți. La BGG discutăm organizat despre blogging și tot ce înseamnă online în prima parte, iar în a doua parte discutăm la bere neorganizat despre blogging și tot ce înseamnă online :) Prima parte e cu public speaking, adică cu prezentări interesante legate de online, publicitate sau chestii faine, iar partea a doua e cu socializare între oameni de online sau oameni de online cu oameni care au nevoie de oameni de online (de aceea oamenii de PR sau marketing s-ar putea să aibă de câștigat dacă vin la acest eveniment cu niște obiective).

Speakeri BGG 5

Lista urmează. Pot să vă spun doar că s-ar putea să fie surprize plăcute. Foarte plăcute.

Cine poate participa la BGG?

Absolut orice om de online. Nu trebuie să fii blogger ca să vii la BGG. Este suficient să fii pasionat de online sau să îți dorești să devii blogger sau să îți dorești o colaborare cu un blogger sau toate la un loc. Nu trebuie să fii din Galați sau Brăila ca să participi la BGG. Te așteptăm din toate colțurile țării ca să fraternizăm în ale online-ului. Aruncă un ochi pe aici ca să citești despre BGG. Crede-ne, merită să vii.

Cum te înscrii la BGG 5?

Înscrierea și participarea la BGG este complet gratuită și nu implică nici un fel de obligație. De fapt, singura obligație este să te ții de cuvânt dacă zici că vii. Pentru că rezervăm aproape o întreagă locație și dacă nu te ții de cuvânt nu ne faci tocmai bine :) Ca participarea ta la BGG 5 să fie luată în calcul trebuie neapărat să te înscrii aici:  Da, trebuie să ai cont de Google+, dar are cel mai fain sistem de remindere via mail și de aceea îl folosim. Plus că dacă ești blogger sau pasionat de online sigur ai și Google+, deci nu ar trebui ca acest aspect să fie o problemă, nu?

Sponsori BGG 5

Sponsorul principal al BGG 5 este Restaurantul Flow din Galați care ne va pune la dispoziție toată locația pe perioada evenimentului plus câte o cafea din partea casei. Lista cu ceilalți sponsori urmează în curând.

Până atunci am zis doar să vă anunț din timp ca să vă anunțați participarea aici  pentru că locurile sunt limitate cam la 80 de persoane, ca să ne simțim confortabil, iar primii înscriși e clar că vor avea prioritate. Vă țin la curent cu vești despre eveniment. Până atunci rămâne bătut în cuie Duminică, 8 iunie 2014, începând cu ora 14:00 la Restaurantul Flow din Galați.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Înscrie-te acum la BGG 5”

    • Aurelia, e parola de la contul tău de Google. Trebuie să ai un cont de Google Plus ca să poți să te înscrii la eveniment. Caută pe Google cum să-ți faci un cont de Google Plus și ai să vezi că e simplu. Dacă nu te descurci e suficient și comentariul tău de aici, dar ar fi fain să-ți faci și cont.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.