Lupul de pe Wall Street vine în România, iar eu am un cod de reducere de 150 euro

Nu știu cât de entuziasmați sunteți voi că adevăratul lup de pe Wall Street vine în România, dar eu sunt. Și ca să n-o lungesc, pentru cunoscători, am un cod de reducere în valoare de 150 euro pe care îl puteți da mai departe și folosi pentru înscrieri atât pentru voi cât și pentru prietenii voștri. Codul este URSANLUPUL și până pe 15 iunie 2014 vă oferă reducere de 150 euro necondiționat. După data de 15 iunie tot vă va oferi tot o reducere de 150 euro, dar prețurile vor fi mai mari – știți și voi doar că înscrierile early bird la un eveniment sunt mai ieftine, deci dacă vreți să participați la evenimentul adevăratului Jordan Belford cu cel mai bun preț din piață folosiți până pe 15 iunie codul URSANLUPUL și în loc de 375 euro veți plăti 225 euro, de exemplu.

Pentru a vă înscrie din timp la evenimentul care va avea loc pe 18 noiembrie 2014 la București, trebuie să intrați pe această pagină http://www.traininguri.ro/belfort/ și să derulați până la câmpul de înscrieri. În funcție de pachetul pe care îl alegeți apăsați butonul rezervă locuri și în câmpul cupon introduceți URSANLUPUL ca să obțineți pe loc reducerea de 150 euro. Codul URSANLUPUL merge și cu litere mari și cu litere mici. În print screen-urile de mai jos puteți observa cele patru pachete din care puteți alege și câmpul în care trebuie să introduceți codul de 150 euro reducere. După 15 iunie, vă reamintesc că reducerea pe care o va oferi codul URSANLUPUL va fi tot de 150 euro însă prețul unui bilet va crește gradual până aproape de dublare. Anyway, bănuiesc că dacă ați mai participat la astfel de seminarii știți cum funcționează lucurile și că prețurile cresc pe măsură ce se ocupă locurile în sală.

Pachete la Lupul de pe Wall Street
Aveti 4 pachete din care puteti alege, iar pachetul Gold pare cel mai echilibrat.
Introducere cod de reducere URSANLUPUL
În câmpul cupon scrieți URSANLUPUL așa cum vedeți în această imagine.
Code reducere Lupul de pe Wall Street
După ce ai apăsat butonul “Actualizează” vei observa cum a scăzut prețul cu 150 euro.

Vă reamintesc că pagina oficială de înscriere se află aici: http://www.traininguri.ro/belfort/

Din punctul meu de vedere, Jordan Belford, adevăratul lup de Wall Street, nu mai are nevoie de nici o prezentare. E clar cumva că la evenimentul său de pe 18 noiembrie din București va fi cel mai tare seminar de negociere, influențare și persuasiune din România anului 2014.

Dacă nu ați văzut încă filmul Lupul de pe Wall Street (cel cu Leonardo DiCaprio) vă recomand să-l vedeți și cu siguranță nu veți sta pe gânduri înainte să achiziționați un bilet. Pentru că pur și simplu. Și nu exagerez. De la noi din firmă vom merge cred că cel puțin 6, dacă nu chiar 10 persoane ca să umplem 2 mașini către București, așa că ne vedem acolo cu siguranță. În plus, sunt convins și că acest cupon de reducere e de bun augur pentru că 150 euro sunt bani serioși. Eu l-am primit personalizat deoarece sunt partener oficial al evenimentului (în scurtă vreme veți observa și logoul către GabrielUrsan.ro pe pagina oficială a acestuia). Partea faină e că poți folosi cuponul ori de câte ori vrei și îl poți face cadou și la clienții sau colaboratorii tăi ori oferindu-le linkul de înscriere și codul URSANLUPUL ori oferindu-le un link direct către acest articol (pe mail sau folosind butoanele rețelelor de socializare de mai jos). În concluzie, ce merită reținut:

  • Linkul de înregistrare este: http://www.traininguri.ro/belfort/
  • Codul de reducere este: URSANLUPUL
  • Cel mai mic preț este valabil până pe 15 iunie 2014
  • Codul de reducere de 150 euro e valabil nelimitat

Jordan Belford Romania

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „Lupul de pe Wall Street vine în România, iar eu am un cod de reducere de 150 euro”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.