Cum a fost la oxigenoterapie cu Intraceuticals

Astăzi am testat oxigenoterapia cu Intraceuticals, aparat folosit pentru tratamentele faciale de top alese de vedetele din întreaga lume. Se pare că Intraceuticals poate fi folosit și la oxigenoterapie, un tratament mult mai ieftin despre care am să vă povestesc imediat. De fapt, din punctul meu de vedere, oxigenoterapia nu e chiar un tratament. Este mai degrabă un moment de relaxare profundă și de minimă oxigenare a corpului.

Intraceuticals generează oxigen hiperbaric, oxigen pe care îl respiri continuu în cele 20 de minute ale ședinței de terapie. Povestea oxigenului hiperbaric folosit în medicină, sănătate și welnesss stă cam așa: ca orice chestie faină, a fost descoperită din greșeală :) Scafandrii de mare adâncime stau (stăteau) o perioadă de timp într-o cameră cu oxigen hiperbaric după ce se întorceau dintr-o misiune ceva mai îndelungată.

Astfel, cu multă vreme în urmă, un scafandru care s-a rănit ușor la mână (o zgârietură) a observat cum aceasta se vindecă accelerat în camera cu oxigen hiperbaric. Apoi, au urmat diverse teste științifice, iar de la rezultatul acestora și până la folosirea oxigenului hiperbaric în diverse terapii nu a mai fost decât un pas. Oxigenul hiperbaric este folosit acum în mai multe domenii de activitate, iar în cazul aparatului Intraceuticals, principala lui utilitate este conducerea particulelor de acid hialuronic până în cel mai profund punct în care se poate ajunge într-o manieră neinvazivă. Un fel de injecții ca în filmele SF. Știți voi, injecțiile alea în care nu se folosea nici un ac :)

Mă rog, mai multe despre tratamentele faciale cu Intraceuticals citiți aici. Eu am să vă povestesc în continuare doar despre oxigenoterapia cu Intraceuticals. Un fel de gură de oxigen luată azi :)

După cum veți vedea și în poze, ți se pune un fel de cască cu microfon :), numai că de data asta microfonul nu vine la gură, ci la nas. Prin cele două orificii care ți se fixează atent sub nări este pompat ușor oxigenul hiperbaric. O ședință durează 30 de minute cu totul, adică pregătirea de înainte și încheierea procedeului. Per total inspiri pe nas oxigen hiperbaric timp de 20-25 de minute. După ce ai fost fixat acolo, ți se închide lumina din cabinet și ești lăsat să te relaxezi profund.

Muzica de pe fundal are și ea rolul ei. Mă refer la muzica de pe fundalul clinicilor aBeauty, că acolo am profitat de oxigenoterapia cu Intraceuticals. Poți adormi lejer. La ce e bună oxigenoterapia? Păi, ședințele regulate de oxigenoterapie în primul rând ajută la relaxare. Stresul e principalul factor care declanșează anumite boli (am auzit că inclusiv cancer), așa că orice metodă de relaxare găsiți e bună. Fie că jucați biliard, fotbal, tenis, mergeți la masaj, la sală sau la oxigenoterapie, merită să adăugați activități relaxante în viața voastră.

Cele 20 de minute de oxigenoterapie echivalează cu vreo 4 ore de respirat aer curat în vârf de munte, loc în care poluarea ajunge mai greu. Terapia ajută și la oxigenarea creierului și a sângelui, mai ales dacă faceți o obișnuință din asta. Eu m-am simțit energizat după. O ședință de oxigenoterapie cu oxigen hiperbaric Intraceuticals (aparat original) costă 109 lei și poate fi achiziționată din rețeaua de clinici aBeauty clinique. Pentru mai multe detalii vă rog să îi contactați tot pe ei aici. Vă las și cu niște poze mai jos. Nu râdeți tare :)Gabriel Ursan Oxigenoterapie 1 Gabriel Ursan Oxigenoterapie 2 Gabriel Ursan Oxigenoterapie 3

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.