Vand iPhone 4S cu ecranul crapat (s-a vandut)

Având în vedere că are ecranul crăpat, trebuie să menționez că eu sunt primul proprietar. L-am primit cadou de la soția mea în decembrie 2011. A fost cumpărat de nou de la Orange. Apoi a trecut în folosința soției. Crăpăturile de pe ecran sunt provocate de fiică-mea. L-a scăpat pe jos când era mai mică. Telefonul funcționează bine. Chiar ieri i-am dat o resetare generală și i-am făcut update la noua versiune de iOS. Apropo, e chiar fain noul iOS 8. Având în vedere că telefonul e cât se poate de funcțional, îl vând cu 100 euro (450 lei). Îl predau personal în Galați sau îl trimit ramburs prin Fan Courier cu plata la destinatar. Dacă e cineva interesat de el îl rog să mă contacteze pe email la gabriel.gsmro@gmail.com, deoarece la telefon s-ar putea să nu pot răspunde în timp util. Iată și câteva poze recente. Sper să se observe cum e crăpat ecranul.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

8 Comments

 • Postolachi Dumitru

  Reply Reply 12/12/2014

  Mai Gabi tu vrei sa te muti in casa noua de sarbatori? Ca te-ai apucat sa vinzi toate de prin casa :)

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 12/12/2014

   Stai ca sigur mai găsesc ceva de vândut :)

   • Postolachi Dumitru

    Reply Reply 12/12/2014

    Poti scoate totul la vanzare dar numai nu fiica si nevasta :)

 • Salut Gabi,e neverlock telefonul?

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 12/12/2014

   Scuze am uitat sa menționez. E de 16GB si e codat pe Orange. Insa l-am dat deja cuiva de la Cluj. O sa fac update la articol imediat ce ajung la birou.

 • flo

  Reply Reply 12/12/2014

  Am si eu o intrebare mai off-topic. Crezi ca se merita achizitionat un 4s in ziua de azi? In sensul de: se descurca cu aplicatii etc, cu noul iOS? Are lag si chestii de genul? Am vazut ceva pe la telekom si ma batea gandul sa imi iau.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 12/12/2014

   Se mișca bine când l-am testat înainte sa pun anunțul, dar nu mai folosesc iOS de ceva vreme, deci răspunsul meu nu e relevant.

Leave A Response

* Denotes Required Field