Vand iPhone 4S cu ecranul crapat (s-a vandut)

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Având în vedere că are ecranul crăpat, trebuie să menționez că eu sunt primul proprietar. L-am primit cadou de la soția mea în decembrie 2011. A fost cumpărat de nou de la Orange. Apoi a trecut în folosința soției. Crăpăturile de pe ecran sunt provocate de fiică-mea. L-a scăpat pe jos când era mai mică. Telefonul funcționează bine. Chiar ieri i-am dat o resetare generală și i-am făcut update la noua versiune de iOS. Apropo, e chiar fain noul iOS 8. Având în vedere că telefonul e cât se poate de funcțional, îl vând cu 100 euro (450 lei). Îl predau personal în Galați sau îl trimit ramburs prin Fan Courier cu plata la destinatar. Dacă e cineva interesat de el îl rog să mă contacteze pe email la gabriel.gsmro@gmail.com, deoarece la telefon s-ar putea să nu pot răspunde în timp util. Iată și câteva poze recente. Sper să se observe cum e crăpat ecranul.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

8 comentarii la „Vand iPhone 4S cu ecranul crapat (s-a vandut)”

  1. Mai Gabi tu vrei sa te muti in casa noua de sarbatori? Ca te-ai apucat sa vinzi toate de prin casa :)

    Răspunde
  2. Am si eu o intrebare mai off-topic. Crezi ca se merita achizitionat un 4s in ziua de azi? In sensul de: se descurca cu aplicatii etc, cu noul iOS? Are lag si chestii de genul? Am vazut ceva pe la telekom si ma batea gandul sa imi iau.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend