Cum am inceput sa-mi tratez dermatita si tenul foarte deshidratat cu Intraceuticals Rejuvenate

Pe lângă faptul că am un ten foarte deshidratat, am și o ușoară dermatită. Dacă ar exista un dicționar cu poze, la grupul de cuvinte ”ten deshidratat” ar trebui să apară fața mea, la concurență mare cu termenul ”față urâtă”, bineînțeles :) Știți relația mea cu aBeauty clinique și faptul că din când în când am acces la tot felul de tratamente faciale și corporale de ultimă generație. Ei bine, când mi-au văzut fața astăzi au zis că trebuie neapărat să testez tratamentul facial profesional aBeauty Intraceuticals Ultra Deep Hydration.

Despre aBeauty clinique am mai scris. Pe scurt, sunt o rețea de clinici de estetică facială și corporală premium orientată pe rezultate măsurabile și cultura serviciilor superioare. Am mai scris și despre Intraceuticals. Pe scurt, este un tratament facial de lux, folosit de vedete din întreaga lume. Se mai numește și tratamentul Madonnei.

Ce este așa deosebit la Intraceuticals? Păi, este un tratament neinvaziv și nedureros ce oferă rezultate similare unui tratament invaziv. Cu ajutorul unui jet constant de oxigen hiperbaric setat la presiunea corectă, infuzia cu acid hialuronic, vitamine și antioxidanți ajunge cu ușurință în profunzimea dermului. Practic, rezultatul e unul stabil și sănătos, iar hidratarea se realizează în profunzime. Eu mereu îmi amintesc de filmul SF Star Trek când văd Intraceuticals. Mai țineți minte când făceau ăia injecții fără ac? Se auzea ca un fel de presiune și gata, substanța ajungea în corp. Ei bine, cam așa stă treaba cu Intraceuticals. Numai că tura asta e realitate. Înainte să vă arăt poze cu mine priviți imaginea de mai jos.

Epiderm

Ok, ați văzut imaginea, da? Diferența dintre orice cremă și un tratament facial profesional Intraceuticals este de la cer la pământ datorită unui aspect fundamental: o cremă, indiferent cât de scumpă ar fi, nu poate trece de epiderm. Unele mai bune ajung poate un pic mai în profunzimea epidermului, dar nu trec de el.

Infuzia Intraceuticals pătrunde cu ajutorul oxigenului hiperbaric și a unei nanomolecule transportoare de acid hialuronic până în profunzimea dermului. Acum mai uitați-vă odată la imaginea de mai sus și vedeți unde este epidermul și unde este dermul. Orice comentariu e de prisos. A, și de ce cremele nu trec de epiderm? Cea mai simplă explicație este următoarea: organismul nostru nu-i prost. Organismul uman se protejează și nu lasă substanțe străine să pătrundă mai mult decât trebuie. De aceea, introducerea unei substanțe (fie ea și benefică) trebuie stimulată ”mecanic”. De aceea se folosesc pentru soluții serioase injectări, mesoterapie cu ace sau soluții inovatoare precum Intraceuticals. Așa, există creme care au efect de iluminare din ăla wow, dar acum că ați văzut că e cale lungă de la epiderm la derm, înțelegeți perfect ce acoperă și ce tratează. Toate produsele se laudă că fac în principiu același lucru, dar e ca la mașini. Una e Dacia și alta Mercedes-Benz. Din toate punctele de vedere. Inclusiv siguranță și tehnologie.

Disclaimer: Intraceuticals Rejuvenate este o infuzie pentru hidratare profundă, întinerire și efect subtil de lifting facial. Este un produs cosmetic, nu are nici un fel de contraindicație și poate fi realizat la orice vârstă pentru prevenție, întreținere sau tratare. Eu nu sunt doctor. Vă povestesc pe blog despre cum Intraceuticals mi-a ameliorat dermatita și mi-a hidratat tenul, însă la bază, Intraceuticals Rejuvenate este un tratament premium de rejuvenare facială (înfrumusețare facială cu alte cuvinte). În cazul de față eu am realizat un aBeauty Intraceuticals Ultra Deep Hydration, tratament în care sunt combinate simultan două infuzii de Intraceuticals Rejuvenate în aceeași ședință pentru un șoc de hidratare ultra profundă a tenului.

Înainte de tratament mi-au făcut două poze. Puteți observa cu atenție atât dermatita ușoară cât și nivelul grav de deshidratare. Click pe imagini pentru mărire.

Și începe tratamentul. Ăla este un aplicator special Intraceuticals cu ajutorul căruia se pulverizează substanță și oxigen hiperbaric.

La inceputul tratamentului Intraceuticals

Dacă vă uitați cu atenție, veți observa că aplicatorul nu îmi atinge fața. Se formează o ”bulă” de oxigen hiperbaric care împinge practic în profunzimea dermului substanța pulverizată.

Jetul de oxigen hiperbaric Intraceuticals

Și cam astea sunt rezultatele finale. Nu râdeți de buzele mele. Fiind vorba de acid hialuronic (tot acid hialuronic se folosește și la mărirea sau conturul buzelor) e normal ca inclusiv buzele să capete volum în cadrul unui tratament Intraceuticals.

Și hai să facem ca pe site-urile alea cu înainte și după. Stânga înainte, dreapta după. De fapt, e logic și vizibil :) Pielea este ultra mega hidratată, iar dermatita s-a ameliorat simțitor. Click pe poză pentru mărire.

Și acum și cu partea stângă a feței. La fel. Poza din stânga înainte, dreapta după.

Urmează să văd cum e în zilele următoare și revin cu poze. Iar pentru că am realizat tratamentul la aBeauty clinique, ar fi culmea să nu-i recomand. Prețul de bază pentru o ședință Intraceuticals cu o singură infuzie se situează în jurul a 100 de euro și depinde de infuzia sau combinația de tratament realizată. Pentru rezultate optime este recomandată achiziționarea unui Course Pack, pachet special Intraceuticals format din 6 ședințe + mai multe creme pentru acasă care măresc cu 50% efectele și durata beneficiilor.

Pe aBeauty clinique îi găsiți aici sau îi puteți contacta direct aici.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Cum am inceput sa-mi tratez dermatita si tenul foarte deshidratat cu Intraceuticals Rejuvenate”

  1. nu se cunoaste foarte bine, da’ parca se cunoaste umpic. mai nasol e cu cearcanele si culoarea care da spre vanat sw sub ochi. Asa am si eu, probabil din lipsa somnului “perfect” in general.

    Răspunde
    • Am făcut poze cu telefonul. E mai greu :) Ideea e că în realitate până și un bărbat pasionat de bere și de pierdut nopți (ca mine) vede diferențele. Și la mine ”dormitul repede” face ravagii :)

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.