Caravana Cien aduce împreună cu LIDL protecție pentru frumusețea româncelor

Frumusețea româncelor este binecunoscută pe toată planeta, iar cei de la Lidl România împreuna cu brandul de îngrijire personală Cien vor demara o super caravană în mai multe orașe din țară. În Galați ajunge în data de 30 august pe platoul de la Casa de Cultură a Sindicatelor, lângă Păpădie.

Ce se va întâmpla în cadrul caravanei Lidl – Cien? Păi, femeile vor da ponturi de îngrijire și vor primi la rândul lor alte ponturi + un produs Cien cadou. Pentru asta trebuie să mergi la caravana Cien din orașul tău, iar cei de la Lidl îți vor explica ce e de făcut.

Știu că mă citesc multe persoane și din alte orașe, nu doar din Galați, și de aceea consider că merită să listez toate locațiile. Iată detaliile caravanei Lidl – Cien (click aici).

În cadrul Caravanei Cien, femeile vor putea descoperi gama de produse Cien și beneficiile pe care fiecare dintre acestea le oferă. În plus, în schimbul unui pont de înfrumusețare și îngrijire, fiecare persoană care vine în caravana Cien va primi un pont tare al clientelor Lidl: produse din gama de îngrijire Cien.

Mecanismul promoției adresate participanților:

1. Filmezi un clip scurt, de 30 de secunde, în care îți prezinți pontul de frumusețe. Clipul este filmat în spațiul special amenajat din cadrul Caravanei Cien, iar echipamentele sunt puse la dispoziție de către ei.

2. Toate videoclipurile vor fi urcate pe canalul de YouTube al Lidl România, creând astfel un adevărat forum al trucurilor de frumusețe.

3. Fiecare persoană care participă la această promoție va primi garantat un premiu constând în produse din gama de îngrijire Cien.

Iată ce produse poți primi

O oglindă foarte drăguță
O oglindă foarte drăguță
O cremă Cient anti-rid de noapte
O cremă Cient anti-rid de noapte
O cremă Cien anti-rid de zi
O cremă Cien anti-rid de zi
Un ulei Cien pentru duș
Un ulei Cien pentru duș
O cremă Cien BB cu factor de protecție solară
O cremă Cien BB cu factor de protecție solară
Insigna campaniei Cien Împreună protejăm frumusețea româncelor
Insigna campaniei Cien Împreună protejăm frumusețea româncelor

Urmărește pe rețelele sociale hashtag-urile #lidlromania #protejamfrumusetea #damiunpont pentru a afla mai multe detalii despre caravana Lidl – Cien și pentru a găsi noi trucuri de îngrijire.

Iar când vorbim de frumusețe și îngrijire până și eu ca bărbat am ce povesti. Dar nu din experiențele mele, ci din alte ciudățenii pe care le-am văzut de-a lungul timpului. Nu, nu vă voi povesti despre Irina și masca ei minune cu care m-a așteptat într-o seară în bucătărie ca să mă sperie. E deja un clișeu în povestirile astea.

Vă voi povesti despre frunzele de nuc. Da, frunze de nuc și gaz. Da, gaz :) Dacă nu știați, frunzele de nuc și gazul erau (sau poate încă mai sunt) elemente de îngrijire personală pe vremuri. Într-o zi, băiat la mama acasă fiind, simt un puternic miros de gaz. Mă duc în bucătărie să miros pe lângă aragaz, să nu fie vreo scurgere sau ceva de genul. Dar nu era de acolo. Când mă întoc pe hol o văd pe maică-mea cu un batic în cap și cu părul umed. Mirosea a gaz în urma ei.

După ce m-am amuzat copios de practica asta legată de îngrijire, am ascultat și argumentele ei. Se pare că își dădea părul cu gaz și apoi și-l clătea cu apă în care erau frunze de nuc. Se credea despre această practică că face părul mai trainic. Sunt tot felul de chestii ciudate legate de ritualurile de îngrijire ale femeilor. Te provoc să-mi povestești și tu o întâmplare de gen printr-un comentariu la acest articol.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.