Ce faci atunci când ți se strică tastatura la laptop?

Aveam mai de mult un laptop pe tastatura căruia am scăpat bere. Bine, am șters eu foarte bine totul, am uscat, dar tastele au fost cleioase o bună bucată de vreme. Până ce s-a stricat.

Atunci aveam două opțiuni. Să schimb laptopul cu totul, care e opțiunea mai scumpă. Sau să caut pe net o tastatura laptop compatibila că Acer-ul respectiv. Pentru că strângeam deja niște bani pentru un laptop nou am decis să nu-i schimb tastatura și să merg pe varianta mai scumpă.

Așa că am făcut pasul și mi-am cumpărat un laptop nou. Însă de cele mai multe ori atunci când ni se strică tastatura la laptop nu ne permitem să îl schimbăm cu totul. Să fim serioși, la mine a fost vorba doar de un impuls care să mă facă să schimb laptopul mai repede. Dar probabil că cea mai bună variantă de moment este să schimbi tastatura laptopului și să-ți vezi mai departe de treabă.

După cum observați în articol, am făcut o recomandare legată de unde poți cumpăra online tastaturi de laptop. Este vorba despre magazinul online itronics, loc în care găsiți foarte multe tastaturi de laptop listate.

Dacă intrați și faceți o scurtă căutare pe site-ul lor, veți observa că au 401 pagini numai cu tastaturi de laptop. Au câte 16 tastaturi de laptop pe pagină. Înmulțit cu 401 pagini rezultă 6416 modele de tastaturi de laptop :)

E clar, probabil nu au fiecare model pe stoc, dar fiind listate acolo înseamnă că au cel puțin o șansă să le aducă pe comandă de la furnizori. Dacă ai un service IT și ai nevoie să cumperi tastaturi de laptop s-ar putea ca acest magazin online să fie o variantă de încredere. De asemenea, nu a zis nimeni că nu poți încerca să schimbi tastatura unui laptop de unul singur dacă ești o persoană mai îndemânatică, însă mie nu mi se pare un lucru tocmai ușor :). Eu personal aș apela la un specialist.

Tastatura Laptop

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Ce faci atunci când ți se strică tastatura la laptop?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.