Am testat cateva sandwich-uri McDonalds

Începutul meu de burtă, sau hai să-i zicem direct burtică, nu mă recomandă doar ca un băutor de bere amator, ci și ca un om care poate mânca și două porții de mâncare, chiar dacă mănânc doar să trăiesc și nu trăiesc ca să mănânc.

Recunosc că nu fac un obicei din a mânca la fast-food și recomand mereu alimentația sănătoasă, dar nu sunt genul ăla habotnic care nu vrea să audă de McDonalds pentru că mâncarea de acolo este așa și pe dincolo. Și cum am avut mai multe deplasări în ultima vreme (mulțumesc Wazerilor pentru alertele de trafic) am fost nevoit să mănânc prin fast-food-uri.

Și așa am ajuns să testez mai multe tipuri de produse McDonalds, în special sandwich-uri. În cele ce urmează am să vă povestesc foarte pe scurt părerea mea despre fiecare sandwich pe care l-am încercat, respectiv noul Chicken Cordon Bleu, Sandviș cu porc și sos de hrean, clasicul Cheeseburger, Big Tasty și Dublu McMici (porc). Unele pe gustul meu, altele mai puțin pe gustul meu. Și unele prea mici, mult prea mici pentru un adult de 1.87 m ca mine :)

O să încep cu acest sandwich clasic numit Cheeseburger. E mic. Mie nu-mi ajunge unul nici măcar în combinație cu o porție mare de cartofi prăjiți. Gustul e ok, dar sosul excesiv de roșii (sau ce-o fi el) mă face să nu-l trec neapărat la favorite.

Big Tasty e pentru cei înfometați. E suficient de mare încât să mă satur. E cu carne de vită. Gustul ok, echilibrat. Big Tasty e probabil cel mai mare sandwich de la McDondals. Dacă s-ar face ceva asemănător ca dimensiune, dar cu carne de pui clasică, fără alte înflorituri, probabil aș fi un mare amator ocazional de astfel de plăceri vinovate.

Chicken Cordon Bleu e un produs nou la McDonalds. E de mărime medie și s-ar putea sătura mulți doar dintr-o singură porție. Însă pe mine nu m-a impresionat. Pot zice doar că e bunicel, dar mă așteptam la un gust ceva mai intens având în vedere introducere noțiunii de Cordon Bleu într-un sandwich. Dublu McMici de porc e bun, merită încercat, dar nu e genul de sandwich pe care mi l-aș comanda de fiecare dată când ajung la McDonalds. Sandivișul cu porc și sos de hrean mi-a plăcut cel mai mult. Carnea e bine făcută, fragedă, iar aroma se diferențiază în fața altor sandwich-uri McDonalds – e genul de sandwich pe care îl recunoști cu ușurință printre gusturile relativ normate deja de McDonalds în produsele lor.

Sandvis cu porc si sos de hrean

Nu, nu e nici o campanie McDonalds pe bloguri. Doar am simțit nevoia să împărtășesc cu voi aceste informații. Susțin în continuare alimentația sănătoasă. Poate n-o fi și cea mai gustoasă, dar merită să facă parte în general din meniul vostru. Pentru mine, McDonalds e doar o plăcere vinovată pe care o tratez cu mult mers pe jos înainte și după :) Nu știu dacă e suficient, dar… :)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.