Radu Dumitru a mai intrat intr-un blogroll

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Al meu. Nu numai a lui Arhi :) Voiam să fac treaba asta mai de mult, dar cu ocazia asta mi-am adus aminte și am făcut-o. Radu scrie bine. Scrie pe gustul meu. Pune pasiune în ce face, iar când se apucă de scris un articol plin de păreri și recomandări, o face până la capăt, fără compromisuri. Nu mă cunosc personal cu Radu. Probabil și pentru faptul că scriu comentarii mai rar pe bloguri și cu atât mai rar pe blogul său. Însă asta nu înseamnă cu nu știu ce se întâmplă pe blogurile mari, bune și calde. Sunt mai degrabă un fel de voyor pe mai multe bloguri de gen :) Citesc articolele, citesc comentariile, observ și comentez doar când trebuie :)

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Radu Dumitru a mai intrat intr-un blogroll”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend