Anca a testat VelaSmooth Pro!

Anca a testat la aBeauty clinique tratamentul de slăbire și eliminare a celulitei cu VelaSmooth Pro. Apreciez foarte mult profesionalismul cu care au fost făcute pozele și felul cum a descris Anca toată experiența tratamentului cu VelaSmooth Pro. După ce am citit articolul ei suficient de lung încât să ofere toate detaliile, dar suficient de scurt încât să mențină atenția oricărui tip de cititor, mi-am dat seama că mai am mult de lucrat până să ajung să scriu articole de asemenea calibru, chiar dacă am mai încercat până acum :). Fiți bucuroși că nu am pus poze cu mine în timpul tratamentului :), însă pozele Ancăi ce pot fi urmărite în galeria foto de mai jos sunt de-a dreptul profesioniste. Articolul Ancăi despre tratamentul de slăbire și eliminare a celulitei cu VelaSmooth Pro poate fi citit aici. Eu nu vă pot încânta decât cu o galerie foto faină. Mulțumesc Anca ;)! Mai multe îi întrebați pe cei de la aBeauty.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

2 Comments

 • Pato Basil

  Reply Reply 11/07/2013

  domnisoara are un corp de invidiat :)), nu cred ca avea oricum nevoie de „tratamente de slabire”

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 11/07/2013

   Sunt foarte multe femei care arata foarte bine, dar care au probleme cu celulita și nu mai pot face nimic altceva, decât sa apeleze la astfel de tratamente performante. Crede-mă, sunt mai multe femei care arata bine ce folosesc VelaSmooth Pro decât femei care arata mai puțin bine. Nu degeaba femeile care arata bine, arata bine :). Pentru că se îngrijesc bine ;)

Leave A Response

* Denotes Required Field