Cine conduce România de fapt?

Cine conduce România este o întrebare care mi s-a născut în minte astăzi când conduceam agale pe drumurile patriei. Asta pentru că ascultam radioul și implicit știrile, nu că aș fi pasionat de lumea politică cu care sunt complet paralel. Partide politice, candidați, jocuri de culise, interese ascunse? Sunt lucruri complet străine de mine, însă nume precum Ponta și Băsescu nu poți să nu le cunoști chiar dacă ești de pe altă planetă și ai aterizat brusc în România. Cine conduce România de fapt este o întrebare ce mi-a venit în minte când am început să aud că direcția premierului Ponta începe să semene destul de mult cu direcția pe care o avea Băsescu și pentru care a fost intens criticat. Mă refer la tăieri, economisiri, lipsă de măriri salariale etc., lucruri pe care toți promiteau că le rezolvă înainte de alegeri. Realitatea nu poate fi schimbată indiferent de cine e la putere sau cine conduce România de fapt? Mai multe nu zic, că nu e blog politic, e blog personal și de aia scriu aici orice aberație îmi trece prin minte. Totuși, una din părțile bune este că se continuă lupta împotriva corupției sau cel puțin așa pare, nu știu. Voi ce părere aveți? Cine conduce România de fapt?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

9 comentarii la „Cine conduce România de fapt?”

 1. Romania este condusa de cine nu vrem a conduce nu ?
  De ce nu ar fi cineva pe care defapt nici nu il cunoastem, nu il banuim?
  Eu de ceva timp tin sa cred ca nu e condusa tara de un Roman, unii sunt manvrati si nimic mai putin.

  Răspunde
 2. Cei care au banii conduc totul, tot ei au provocat toate crizele politice si pentru a ii putea gasi ii poti cauta printre cei care au facut profituri uriase din criza

  Răspunde
 3. Uite asta este o tema pe care am zis la un moment dat ca o abordez pe blog, dar am lasat-o balta. Imi venise ideea de la 2 soferi de autobuz care discutau despre primarul din orasul meu. Tot credeau ca el face, el drege, cand, de fapt, in spate functioneaza un mecanism “de invidiat”.
  La fel si cu tara, oare mai crede cineva ca noi avem un cuvant de zis? Ca avem un drept de vot in Uniunea Europeana? Apa de ploaie, suntem un punct pe harta pentru ei, o piata de desfacere ieftina si atat.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.