Facem blogmeet la Galați pe 3 august? BGG 2

La BGG 1 (Blog Gathering Galați ediția 1) spuneam că ar trebui să organizăm mai des întâlniri între bloggeri pe teritoriul orașului Galați. Nu neapărat întâlniri între bloggeri gălățeni sau brăileni, ci pur și simplu întâlniri între bloggeri, indiferent din ce oraș sunt. Discutând cu Iulia Kelt, sau mai degrabă răspunzând cu întârziere (scuze încă odată Iulia) la o întrebare a Iuliei Kelt despre următorul BGG (eveniment născocit chiar de ea), am zis că 3 august ar putea fi o dată bună pentru un blogmeet la Galați.

Vă rog să confirmați participarea la #BGG 2 aici: https://www.gabrielursan.ro/confirmari-participare-bgg-2/ Este nevoie de o reconfirmare pentru că și-au anunțat prezența un număr foarte mare de participanți și este important ca Iulia să știe câte locuri rezervă.

Așa că, lansez întrebarea care dă titlui articolului: facem blogmeet la Galați pe 3 august?

Mă gândesc că ar fi o sâmbătă bună pentru un blogmeet, mai ales că e anunțată din timp. Pe această cale, fac apel la participanții BGG 1 să promoveze evenimentul în rândul bloggerilor din România care ar fi dispuși să se deplaseze la Galați pentru, vorba lui Tudor, o strângere de mână în mediul offline + bere, vin și alte băuturi :). Așa că, Iulia Kelt de la Octocat, Daniel Chetroni de la DeviceR, Meneopol de la Pioneza dintre fese, Lizu de la My Coffee Cups, Adrian de la Proştii sunt mai fericiţi, Adrian Dumitraşcu şi nu în ultimul rând ThornsInk, vă invit să anunțați peste mări și țări despre BGG 2 pe 3 august, dacă e toată lumea de acord cu data.

Locația propusă pentru desfășurarea blog meet-ului este Daily Pub Galați, la recomandarea Iuliei Kelt care se mai pricepe și mai colindă Galațiul, că dacă vă lăsați în baza mea, cine știe pe unde vă duc :).

Până la noi ordine :), data de desfășurare BGG 2 (Blog Gathering Galați, ediția 2) rămâne 3 august, ora 18:00 la Daily Pub Galați.

Pe această cale, sunt invitați la BGG 2 blogeri din toată țara care vor avea plăcearea să schimbe o vorbă și să strângă mâna unor bloggeri gălățeni care vor reuși să ajungă la eveniment.

Pentru a confirma participarea (ca să știm câte locuri rezervă Iulia la Daily pe 3 august), vă rog să lăsați un comentariu la acest articol până pe 29 iulie 2013, ca să nu avem surprize că nu mai sunt locuri dacă vin atât de mulți bloggeri încât va fi nevoie să rezervăm tot pub-ul Daily ;).

BGG 2
Mulțumim Laurențiu (http://minecraft-crafting-ro.blogspot.ro/) pentru logo
BGG 2
Mulțumim @angelorobitu

Voi face update la lista cu participanții la BGG 2 ca să nu mai fie nevoie să luați fiecare comentariu la puricat.

Participă la BGG 2

Gabriel Ursan (Galați) – www.gabrielursan.ro

Iulia Kelt (Galați) – octocat.org

Ștefan Bădiță (Galați) – stefanbadita.wordpress.com

Angelo Robitu (Brăila) – @angelorobitu (Twitter)

Adi – prostiismf.wordpress.com

Liz – lizu.ro

Meneopol – pionezadintrefese.ro

Daniel Chetroni – www.devicer.ro

Cky – cky.ro

Alexandra – axlandra.wordpress.com

Lebadutza Lebadutzelor

Adrian Zăinescu

Laura Negoi

Radu Turcescu – smartprgroup.com

George

NastyB0y – nastyb0y.wordpress.com

Ciprian Horeanu

Constantin Mimi

Nicu Florin Tănasă

Iulian Donici

Alexandra Cristea

Tiberiu Ivan – Galleria Creative Shop (revista Explore Galați)

Cristian Marian Ochiu

George Lupică

70 de comentarii la „Facem blogmeet la Galați pe 3 august? BGG 2”

 1. Si eu vreau sa vin. Mi-a placut ce a facut Liz cu ultimul IBG la care am fost si in plus, as vrea sa cunosc cativa bloggeri.

  Răspunde
 2. Chestia cu din „toată țara” s-a mai întâmplat prin Galați odată și au venit oltenii peste voi :))) Mi-aș fi dorit să fiu și de data asta, dar din păcate sunt prins în alte lucru, poate altădată. Oricum baftă și mă bucur când asemenea meet-uri. La cât mai multe întâlniri (și cine știe vă așteptăm prin Craiova, dacă aveți drum, pe 10 – 11 august, pe 10 este Sport Meet, un fotbal, un tenis de picior și pe 11 probabil ne vom întâlni la piscină să bem și să ne bronzăm :D )

  Salutări din Craiova,
  Crețu.

  Răspunde
 3. Incerc sa ajung si eu. In perioada respectiva trebuie sa fiu prezent la un eveniment in familie. Daca va fi fixat in alta zi, voi veni cu placere. Gabriel, esti pe lista celor cu care vreau sa strang mana in offline :)

  Răspunde
 4. Deci, vad toti bloggerii cum interactioneaza intre ei, vor sa se intalneasca, sa stea de vorba la o bere :) iar noi, astia care ne ocupam de Youtube (vloggeri, gameri si asa mai departe) ne intelegem atat de bine incat nici macar nu vrem sa ne auzim pe Skype :))

  Răspunde
 5. Mi se pare o idee foarte interesantă. Păcat că pentru unii vine cam târziu, pentru alţii deosebit de devreme. Oricum ar fi, trebuie să existe un inceput la toate. Aşadar, să trecem la treabă! Da, sunt de acord. Ar fi bine dacă, plecănd de la Galaţi, am ajunge mai departe, în şir indian, trecând prin Brăila, tocmai până hăăăăt, la Baia -Mare. Eu pot să vin cu barca, dar pot pleca cu bicicleta. Sunt din Brăila, Numai bine, dragi prieteni necunoscuţi, organizare plăcută şi să…bloguiţi cu spor, pentru al nostru viitor! La bună vedere! Nastyb0y

  Răspunde
   • Vin fără doar şi poate. Cred că BGG2 va fi cea mai mare reuniune de familie a blogger-ilor, de la Blogfest încoace (am glumit). Oricum, pentru mine, Galaţiul este ca o a doua casă. Blogul meu este un pic cam prea dedicat, ştiu, dar nu doresc decât să aflu şi să împărtăşesc păreri absolut generale despre blogging, aşa cum este el perceput astăzi. Eu încă mai cred în viitorul lui. La bună vedere!

    Răspunde
 6. Nu sunt blogger, momentan lucrez la un proiect de socializare si cred ca BGG2 ar fi un moment important pentru proiectul meu ca experienta. Asa ca daca nu va deranjeaza un baietel cu un carnetel care o sa puna tot felul de intrebari stupide as fi foarte interesat sa particip. George.

  Răspunde
  • Ne vedem acolo ;)! Poate trimiți și un comunicat de presă publicațiilor gălățene, ca să știe că pe 3 august se strâng la bere mai mulți bloggeri în Galați ;).

   Răspunde
  • Tocmai ai ceva planificat pentru acel weekend: BGG 2 :). Știu că tu aveai ideea de GBG, dar se pare că denumirea BGG afost mai îmbrățișată. Anyway, îl rebotezăm împreună pe 3 august dacă va fi cazul :). A … și tura asta poate vii fără mașină :).

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.