Blog Gathering Galaţi I

Mi-a plăcut Ideea Iuliei de a-l numi blog gathering şi nu blog meet. Mi s-a părut că sună un pic mai catchy şi aşa a rămas: blog gathering. Şi aşa va rămâne, pentru că de acum ar trebui să fie o tradiţie.

blog gathering galati - braila - cafeneaua artistilor (18)Blog Gathering Galaţi I este genul ăla de întâlnire între bloggeri de care ne-a părut rău. Tare rău. Pentru că nu am făcut-o până acum şi am aşteptat atât de mult. De asta nici n-am să scriu despre Blog Gathering Galaţi la modul general. De asta am pus un “I“. Pentru că va urma şi Blog Gathering Galaţi II.

Şi ca să fie o denumire mai scurtă, eu zic să le spunem de acum încolo BGG acestor întâlniri. Pe Twitter vom posta cu hastagul #BGG, iar la evenimentele viitoare vom face tricouri şi promoţionale BGG. Daţi-mi voie să visez un pic, chiar dacă nu vom avea tricouri şi brichete BGG începând cu BGG II :), dar cu siguranţă vom evolua frumos în această direcţie, cea a întâlnirilor faţă în faţă ale unor oameni atât de pasionaţi blogging și de online.

Acestea fiind spuse, poate ne face cineva şi un logo pentru BGG :).

Mi-a plăcut foarte mult ieşirea asta. A fost de parcă îi cunoşteam de o viaţă pe oamenii de la masă, chiar dacă cu majoritatea dintre ei m-am cunoscut face to face pentru prima dată aseară. Iulia Kelt de la Octocat (adversarul :) meu din finala BlogWars 3), Daniel Chetroni de la DeviceR, Meneopol de la Pioneza dintre fese, Lizu de la My Coffee Cups, Adrian de la Proştii sunt mai fericiţi, Adrian Dumitraşcu şi nu în ultimul rând ThornsInk, un artist care tatuează foarte bine.

Toate discuţiile despre tehnologie, pisici, viaţă, teoria conspiraţiei şi, inevitabil, blogging & online, s-au desfăsurat într-un loc fain unde recunosc că am fost pentru prima oară. Se numeşte Cafeneaua Artiştilor, cunoscută şi sub numele de “La Fani“. Un loc pe care vă recomand să-l vizitaţi, mai ales că se află chiar în incinta Teatrului Dramatic din Galaţi şi după ce vă beţi cafeaua, puteţi merge să vizonaţi chiar şi o piesă de teatru dacă se joacă ceva în momentul respectiv.

Mi s-a povestit că după fiecare blog meet toți spun că vor să mai repete experiența asta și să se organizeze astfel de evenimente mai des, dar că din păcate nu se întâmplă. Sper să nu aibă aceeași soartă și BGG, însă nu depinde doar de mine din păcate.

Așa că, haideți să planificăm următorul BGG tot anul ăsta, cât mai curând. Sunt convins că vom avea un om foarte experimentat care va lua hățurile în mâini și va începe să organizeze evenimente faine în Galați, inclusiv edițiile BGG. Abia aștept ;).

Și așa cum îi șade bine oricărui articol despre o întâlnire între bloggeri, să se lase și cu niște poze de acolo, nu :)? Din fericire, eu apar doar în două și nici alea cu “toată fața” :). Deci, mulțumesc fotografului pentru empatie ;).

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

21 de comentarii la „Blog Gathering Galaţi I”

    • Mai pe ziua nu intra berea asa bine, plus de asta multi care lucreaza si sambata n-au cum sa vina mai devreme :(. Hai vino si stai si tu o sambata noapte in Galati ca nu-i foc :).

      Răspunde
  1. Din păcate, poziția de colț pe care o aveam nu-mi permitea să fotografiez cum trebuie! :D Vina mea e că nu mi-am mișcat fundul de acolo! Daniel Chetroni avea scaunul cel mai avantajat! :D BGG să fie!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.