Atunci când managementul dă mâna cu tehnologia și frumusețea: aBeauty

aBeauty clinique este un brand 100% românesc, frumos, curat, orientat în jurul serviciilor superioare și a excelenței. aBeauty reprezintă o rețea națională de clinici de estetică facială și corporală în continuă dezvoltare. În acest moment are clinici în orașe mari precum București, Brașov, Constanța sau Galați. Pe 18 decembrie 2015, brandul aBeauty clinique împlinește 3 ani de existență. Așa că am decis să vă povestesc mai multe despre ei.

Pentru că este important să încurajăm brand-urile premium 100% românești. Mai ales dacă e vorba de un domeniu mai puțin obișnuit în care am reușit să excelăm în România. Am zis în articol că managementul dă mâna cu tehnologia și frumusețea. Am să mă străduiesc să explic.

Management. Brand-ul aBeauty clinique face parte dintr-un grup de firme cu un istoric care pornește în anul 1997, adică acum 18 ani în urmă. Asta înseamnă 18 de ani de învâțăminte, cu bune, cu rele. Înseamnă 18 ani de experiență în condus afaceri și îmbunătățit procese. De ce ar fi important acest aspect? Pentru că un management bun duce către excelență. Există foarte mulți medici buni în România. Marea lor majoritate (nu toți) sunt foarte aglomerați, sunt mereu pe fugă. Ba la spital, ba la cabinetul privat, ba la altă clinică cu care colaborează și tot așa. Fără management, acest lucru duce la scăderea calității serviciului medical pentru pacientul care plătește servicii private și se așteaptă să le obțină așa cum se cuvinte.

La acest capitol se diferențiază pozitiv rețeaua aBeauty clinique. Indiferent cu ce medici ar colabora, indiferent cât sunt de aglomerați sau de organizați, sistemul de management aBeauty asigură excelența serviciilor față de clienți reducând la 0 timpii de așteptare, asigurându-se că procedurile, protocoalele de tratament și contraindicațiile sunt respectate riguros și oferă garanții la procedurile care se pretează pentru acest lucru. Cu alte cuvinte, atunci când vii la aBeauty știi de ce anume vei avea parte.

Printr-un sistem de management riguros al calității, la aBeauty clinique clienții și pacienții sunt pe primul plan, indiferent de doctorii sau personalul care lucrează acolo. Sistemul lor imbatabil de training reușește să alinieze oamenii cu pasiune cu cei mai buni oameni în domeniul cosmetic, estetic și medical. Tehnologia. Este foarte bine să ai pasiune, să îți dorești, să crezi că ești bun. Însă nu e suficient.

Este foarte important să și lucrezi cu cele mai bune aparate existente pe piață. Aici e un mare clișeu. Veți observa că toată lumea se laudă că are cele mai bune aparate de pe piață. Cel mai amuzant este când cineva se laudă cu cele mai bune aparate de pe piață pe fiecare nișă, fără să ofere măcar numele aparatelor în cauză, de parcă pacienții și clienții ar fi obligați să îi creadă pe cuvânt. La aBeauty, totul este transparent în materie de aparatură neinvazivă sau minimum invazivă. Vorbim de aparate și brand-uri consacrate internaținal precum tratamentul original cu oxigen hiperbaric de la Intraceuticals (am specificat originalul pentru că au apărut foarte multe fake-uri de aparate cu oxigen hiperbaric). Originalul Intraceuticals se mai numește și ”tratamentul Madonnei”. aBeauty clinique a obținut un premiu de excelență de la Intraceuticals încă din anul 2013.

Intraceuticals aBeauty

Apoi, vorbim despre Syneron VelaShape 3, pur și simplu cel mai nou și eficient tratament corporal neinvaziv din lume pe nișa sa. Singura gamă de aparate brevetate cu tehnologia eLOS care permite utilizarea simultană a radiofrecvenței bipolar fracționate, a undelor infraroșu, a rolelor mecanice de drenaj limfatic și a vacuumului pulsat. Este aparatul cu care toate vedetele internaționale își tratează celulita sau se remodelează corporal. De exemplu, oricât de mult ați căuta un aparat mai bun de acest gen în clinici din afara țării, nu veți găsi, pentru că VelaShape 3 este cel mai nou și cel mai eficient. Iar internetul e un loc prietenos unde absolut oricine poate căuta mai multe detalii despre VelaShape 3, Intraceuticals, CoolTech, Syneron eTwo Sublative, Yperion Or-Light ș.a.m.d. Oricine poate verifica doar cu câteva click-uri cele spuse de mine aici. Totul e transparent.

VelaShape 3 aBeauty

Aș mai continua să vă zic că tot în rețeaua de clinici aBeauty clinique se regăsește și cea mai bună criolipoliză din România, cu aparatul CoolTech care răcește zona acționată până la -8 grade Celsius timp de 70 de minute, comparativ cu alte aparate care răcesc până la -5, -3 sau chiar 0 grade Celsius. 4 din 5 acizi grași sunt distruși abia la peste -5 grade Celsius așa că singura criolipoliză care ar putea da rezultate bune este cea de la aBeauty, cu aparatul CoolTech. Mai multe despre criolipoliză am scris chiar eu aici – și am testat ;).

Și încă 2 lucruri legate de aparatură. Syneron eTwo Sublative & Sublime, aparatul zilelor noastre cu care se tratează eficient cicatricile sau vergeturile și Yperion Or-Light, cel mai nou și mai performant aparat SPL din lume pentru epilare definitivă și fotoregenerare, cu o putere net superioară IPL sau altor aparate SPL și cu un grad de siguranță superior comparativ cu soluțiile laser sau laser diodă, conform studiilor publicate pe Wikipedia.

Epilare definitiva Galati

Frumusețe. De fapt, mă refeream la frumusețea acestei combinații strânse între management, personal foarte bun și aparate de top. Misiunea declarată a aBeauty clinique este să facă lumea un loc mai bun. Mulți zic asta și sună pompos, dar ei declară și cum o vor face. Își doresc să devină un trend-setter în domeniul în care activează, forțând astfel piața să ofere standarde mult mai bune în domeniul estetic. Pentru că toți clienții și pacienții care au trecut cel puțin o singură dată pragul unei clinici aBeauty, vor dori servicii măcar apropiate de calitatea oferită de ei, oriunde ar merge în altă parte.

Promoție de #3aBeauty. Rețeaua de clinici sărbătorește aniversarea a 3 ani de existență prin cele mai mari reduceri din istoria brandului. 50% reducere la toate tipurile de tratamente, pachete sau chiar ședințe individuale. Mai multe aflați aici. De asemnea, dacă vreți să aflați mai multe despre minunatul brand românesc aBeauty, puteți citi de ce sunt cei mai buni (și nu doar la nivel declarativ), care este povestea brand-ului și cine este omul care se află în spatele brand-ului. Mai jos se află comunicatul de presă aBeauty clinique.

Sala asteptare aBeauty clinique Galati

Cine se află în spatele brandului gălățean care a investit peste 28 de miliarde de lei vechi în doar trei ani de zile

Unul dintre puținele branduri premium din Galați, aBeauty, sărbătorește în decembrie trei ani de existență. În prezent, afacerea are patru sedii, în unele dintre cele mai importante orașe din România: Galați, Brașov, Constanța și București. Investiția a pornit în orașul de la Dunăre, din dorința de a le oferi oamenilor servicii și produse la stardarde superioare, generând zeci de locuri de muncă. 

Filozofia pe baza căreia brandul aBeauty a luat naștere a fost simplă: „Când oamenii nu vor mai avea nevoie de servicii excelente, atunci noi vom închide clinicile aBeauty”, a declarat Ștefan Popa, CEO al grupului de companii Agress, grup care deține brandul aBeauty clinique.

În momentul de față, brandul aBeauty, după trei ani de muncă intensă, reprezintă rodul a peste 28 de miliarde de lei vechi investiți în aparatură de ultimă generație și pregătirea angajaților. În spatele brandului se află aproximativ 40 de oameni pasionați, fiecare dintre ei având parte de o continuă dezvoltare datorită programelor specializate de pregătire.

Aproximativ 600.000 de euro au fost investiți doar în aparatura de top aflată în rețeaua aBeauty clinique, generând contribuții din taxe la bugetele locale din fiecare oraș în care a creat locuri de muncă.

În trei ani de zile, în clinicile aBeauty din Galați, Brașov, Constanța și București au fost aduse cele mai noi tratamente estetice din lume. Din 2012, până în prezent, brandul aBeauty a reușit să satisfacă exigențele a peste 8.000 de oameni, pe durata a peste 22.000 de ore de tratamente estetice. 

Pentru această oportunitate brandul aBeauty dorește să le mulțumească tuturor celor care au trecut pragul clinicilor sale, să le promită că nu va înceta nicio clipă să evolueze și că în următorii doi ani își propune să își dubleze numărul de clinici la nivel național și dezvoltarea unui sistem de franciză care să ofere aceeași experiență inegalabilă și în afara țării.

Brandul aBeauty înseamnă patru clinici de estetică medicală care oferă servicii și produse premium pentru oamenii din Galați, Brașov, Constanța și București și face parte dintr-un grup de firme care a luat naștere în 1997. 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.