CEO aBeauty clinique: ”Fără un plan de afaceri îți planifici eșecul.”

Ștefan Popa, owner al grupului Agress Business și CEO la aBeauty clinique, a dat un interviu în exclusivitate pentru StartUpCafe.ro, proiect realizat de HotNews.ro în colaborare cu Google.

Întregul material poate fi urmărit aici, însă voi pune și eu câteva clipuri din cadrul interviului. În plus, trebuie să menționez că eu îl cunosc personal pe Ștefan Popa și că suntem foarte buni prieteni. Inițial când am văzut materialul online am zis că sigur sunt lucruri pe care le-am mai auzit de la el.

Totuși, când am început să urmăresc videoclipurile am rămas captivat. Ștefan Popa este un om care transmite lucrurile cu sete, cu pasiune. Se vede că a făcut la viața lui mai mult decât a vorbit, iar acum probabil că a sosit momentul să împărtășească din experiențele sale. Vine o zi când trebuie să îți faci timp pentru sharing de informații.

Ștefan Popa este inginer IT la bază, dar din 1997 și până acum acțiunile sale au fost orientate pe dezvoltare și antreprenoriat. A fondat grupul de firme Agress Business care activează în mai multe domenii de activitate printre care vânzări și service IT&C, soluții de automatizări și vânzări GSM (dealer al unui binecunoscut operator de telefonie mobilă din România) în mai multe puncte de lucru din țară.

Din 2012 a pus bazele rețelei naționale de clinici de estetică facială și corporală aBeauty clinique, business în care alături de echipa sa de manageri își propune să stabilească cele mai înalte standarde pe această nișă astfel încât clienții clinicilor de estetică facială și corporală de pretutindeni să se poată bucura de servicii superioare la 360 de grade (locație, design, confort, aparatură hi-tech, personal medical, consiliere de specialitate etc.). După cum vedeți, Ștefan Popa e genul de persoană care chiar aplică cu pasiune ce a învățat în afaceri de-a lungul timpului, iar dacă în acest moment îți stă mintea la vreun start-up, nu ezita să urmărești materialele de pe StartUpCafe.ro – sunt convins că îți vor fi de ajutor.

Întregul material și videoclipurile complete pot fi vizualizate aici.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.