”Jumării” de la Sergiana sunt mortali

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Am dat o tură prin Brașov și am mâncat la unul dintre restaurantele Sergiana (cel din zona parcului central). Ne-au adus apă și jumări cu ceapă din partea casei. Inițial nu am vrut să iau, nu mi se păreau atractivi, dar după ce am luat un jumăr m-am trezit că i-am mâncat pe toți. Iar eu scriu articole despre brățări de fitness și vreau să mai dau câteva kile jos, da? Ei bine, la Sergiana porțiile de mâncare nu mi s-au părut foarte mari, dar m-am ghiftuit cu jumării înainte și abia am reușit să mănânc ce îmi comandasem. Singurul lucru de care mi-a părut rău a fost că eram cu mașina și că n-am putut încerca o tărie de-a lor înainte. În rest, nu mai faceți caterincă de ardeleni că sunt lenți. Mie îmi place cum se mișcă în trafic prin Brașov. Cu 80-90 Km/H prin oraș credeam că mă pot furișa oriunde prin trafic, dar mai erau destui ca mine. Foto.Jumări Sergiana

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend