wifi tv

Întrebare: cum pot avea semnal video wireless la TV?

Vreau să fac câteva modificări prin casă și, printre altele, să mut televizorul din sufragerie pe un alt perete al camerei. Pe acel perete nu mai am priză TV. Atunci când am îngropat cablurile TV nu m-am gândit că voi dori să mai schimb niște chestii. Acum aș vrea să scap de cablul de semnal TV. Adică, aș dori un dispozitiv în care să bag sursa de semnal TV care vine de la UPC prin cablu coaxial și apoi să montez la cele două TV-uri din casă câte un mic dispozitiv care să capteze semnalul wi-fi cu transmisia video de la dispozitivul mamă. Sunt convins că există așa ceva. Am și văzut pe diverse site-uri din afară, dar aș vrea să comand din România ca să sosească repede. Mă puteți ajuta cu ceva recomandări?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

6 Comentarii

 • Postolachi Dumitru

  Reply Reply 15/12/2015

  Depinde de televizor și de operatorul TV – la Orange de exemplu se poate să ai pe TV semnal video prin wireless direct de la hotspotul Orange Home Pack și cu puțină imaginație dacă tembelizorul suporta aplicația Orange TV GO îl poți împerechea cu orice router wirelles și plătești doar abonamentul Orange TV nu și traficul consumat.

  Și nu sunt sigur dar am impresia că și la Digi este posibilă treaba aceasta… și dacă întrebi la UPC sigur găsești o soluție.

 • Badu

  Reply Reply 16/12/2015
 • Iulian

  Reply Reply 18/12/2015

  Decat sa comanzi din tara unde probabil preturile sunt iesite din comun dat fiind faptul ca nu sunt niste produse de uz larg mai bine iti comanzi direct din afara si alegi curierat rapid. O sa te coste vreo 40 euro transportul dar la valoare mai mare se merita. Banuiesc ca in primul rand iti rebuie un Wi-Fi Video Server in primul rand, iar apoi un receiver (client) care sa transforme pachetele ip in video. Am vazut ca noile tv-uri de la Panasonic au functiile astea incorporate.

Leave A Response

* Denotes Required Field