Întrebare: cum pot avea semnal video wireless la TV?

Vreau să fac câteva modificări prin casă și, printre altele, să mut televizorul din sufragerie pe un alt perete al camerei. Pe acel perete nu mai am priză TV. Atunci când am îngropat cablurile TV nu m-am gândit că voi dori să mai schimb niște chestii. Acum aș vrea să scap de cablul de semnal TV. Adică, aș dori un dispozitiv în care să bag sursa de semnal TV care vine de la UPC prin cablu coaxial și apoi să montez la cele două TV-uri din casă câte un mic dispozitiv care să capteze semnalul wi-fi cu transmisia video de la dispozitivul mamă. Sunt convins că există așa ceva. Am și văzut pe diverse site-uri din afară, dar aș vrea să comand din România ca să sosească repede. Mă puteți ajuta cu ceva recomandări?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „Întrebare: cum pot avea semnal video wireless la TV?”

 1. hdhomerun prime e un box in care intra cablul de la upc pui in el si cardul ci, pui aplicatia pe tv uri si te uiti la tv direct din aplicatie pana la 3 device uri

  Răspunde
 2. Decat sa comanzi din tara unde probabil preturile sunt iesite din comun dat fiind faptul ca nu sunt niste produse de uz larg mai bine iti comanzi direct din afara si alegi curierat rapid. O sa te coste vreo 40 euro transportul dar la valoare mai mare se merita. Banuiesc ca in primul rand iti rebuie un Wi-Fi Video Server in primul rand, iar apoi un receiver (client) care sa transforme pachetele ip in video. Am vazut ca noile tv-uri de la Panasonic au functiile astea incorporate.

  Răspunde
 3. Depinde de televizor și de operatorul TV – la Orange de exemplu se poate să ai pe TV semnal video prin wireless direct de la hotspotul Orange Home Pack și cu puțină imaginație dacă tembelizorul suporta aplicația Orange TV GO îl poți împerechea cu orice router wirelles și plătești doar abonamentul Orange TV nu și traficul consumat.

  Și nu sunt sigur dar am impresia că și la Digi este posibilă treaba aceasta… și dacă întrebi la UPC sigur găsești o soluție.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.