aBeauty clinique deschide în București o clinică de estetică facială și corporală

aBeauty clinique, lider în domeniul esteticii faciale și corporale pe nișele și piețele în care activează își deschide porțile și în București începând de miercuri, 5 august 2015. aBeauty clinique București 1 se află în zona Nord, sector 1, str. Nicolae Caramfil Nr. 61C.

Clinica este poziționată la îndemână, într-o zonă accesibilă din acea parte a Bucureștiului, iar la o simplă căutare pe Google după termenul ”aBeauty Bucuresti” motorul de căutare te va direcționa exact unde trebuie pe Google Maps.

Până în luna septembrie va exista o perioadă de soft opening la aBeauty clinique București, unde toți clienții care vor trece pragul clinicii vor avea parte de tot felul de surprize plăcute. De exemplu, primii 10 clienți care aleg un tratament facial sau un pachet de tratamente faciale (inclusiv Fillere cu Acid Hialuronic) vor primi cadou câte o ședință de Intraceuticals, tratament facial de lux neinvaziv utilizat de vedetele de la Holywood sau din întreaga lume, printre care și Madonna.

Sau, primii 10 clienți care aleg un tratament corporal sau un pachet de tratamente corporale vor primi cadou câte o ședință de slăbire localizată prin criolipoliză cu 2 aplicatori. Și pentru că sezonul epilării definitive bate la ușă, primii 30 de clienți care aleg o ședință de epilare definitivă vor primi gratuit câte o ședință de epilare definitivă în zona axilelor.

Printre aparatura cu care este dotată clinica aBeauty clinique București se numără câteva vedete tehnologice internaționale, precum Syneron VelaShape III, aparat de remodelare corporală, slăbire localizată și tratare a celulitei folosit de vedete precum Kim Kardashian sau Christina Milian. Syneron VelaShape III oferă cel mai puternic tratament neinvaziv de eliminare a celulitei din lume, având o putere totală de 150 W, comparativ cu 25-35W cât are un aparat obișnuit.

Cu ajutorul radiofrecvenței bi-polar fracționate, a rolelor mecanice de masaj și drenaj limfatic, a razelor infraroșu și a vacuumului pulsat, Syneron VelaShape III oferă rezultate vizibile și măsurabile încă de la primele ședințe, mai ales că toate tratamentele sunt aplicate de asistente medicale atestate și certificate profesional, special pregătite pentru a aplica cu maximum de eficiență orice protocol terapeutic de estetică.

În portofoliul de aparate trebuie neapărat menționat și Syneron eTwo, metoda zilelor noastre de tratare a vergeturilor și a cicatricilor cu eficiență sporită, fără durerile pe care trebuie să le suferi printr-o procedură laser. Aparatul poate avea o abordare neinvazivă pentru streching și întinerire facială cu aplicatorul Sublime sau o abordare minimum invazivă cu aplicatorul Sublative, tratament prin care se realizează procesul de ablație cu ajutorul radiofrecvenței bi-polar fracționate și implicit rezolvarea vergeturilor (inclusiv ameliorarea vergeturilor albe) sau a cicatricilor post-acneice.

Din serviciile aBeauty clinique București nu ar putea lipsi Intraceuticals, tratamentul facial neinvaziv de lux cu rezultate similare tratamentelor invazive. Intraceuticals este tratamentul iubit de vedete precum Madonna, Justin Timberlake, Fergie, Eva Longoria și mulți alții. Este tratamentul original cu infuzii de oxigen hiperbaric care conduc Acidul Hialuronic, vitaminele, antioxidanții și substanțele nutritive direct în profunzimea dermului asemenea unei injectări, dar fără dureri și disconfort. După ce ți-ai făcut tratamentul pe jumătate de față, dacă te ridici și te uiți în oglindă vei fi uluit. Și v-o spun pe propria-mi piele. Intraceuticals înseamnă lux. Însă de data asta luxul nu înseamnă fițe și bani mulți. Ci rezultate.

Nu vreau să fie un articol foarte lung, dar sunt o groază de chestii de povestit. În plus, ca să scurtez poveștile vedeți că am mai pus linkuri prin articolele mele către diverse tratamente menționate. Nu ezitați să le accesați dacă vreți detalii suplimentare, poze și experiențe de pe propria-mi piele. Vă mai zic doar de 3 chestii mari și late.

1. Slăbirea prin Criolipoliză care chiar funcționează (că au apărut pe piață soluții de criolipoliză ca ciupercile după ploaie), 2. Epilarea Definitivă prin SPL (nu vechiul IPL și nici riscantul laser diodă) și 3. Serviciile de Estetică Medicală oferite de către domnul Doctor Marian Simon, Medic Specialist în cadrul clinicii aBeauty clinique București (mărire și contur buze cu Acid Hialuronic, injectare riduri cu Acid Hialuronic, scleroterapie pentru tratarea vinișoarelor de pe picioare, slăbire prin lipoliză, rezolvarea ridurilor prin toxină botulinică, mesoterapie, tratare cearcăne, lifting și multe altele).

Slăbirea prin criolipoliză dă rezultate la aBeauty clinique București pentru că se folosește CoolTech, aparatul ce răcește țesutul acționat până la -8 grade Celsius, fără riscuri. Majoritatea aparatelor de criolipoliză răcesc țesutul până la 0 grade Celsius sau cel mult -3 grade Celsius. 4 din 5 acizi grași sunt distruși abia la -5 grade Celsius. Acum e destul de simplu de înțeles de ce un tratament prin criolipoliză la -8 grade Celsius la aBeauty clinique este cu adevărat eficient. E bine de știut, pentru că mulți se laudă cu aparate de criolipoliză, dar cu rezultate 0. Dacă alegi criolipoliza, fă procedura la cei mai buni, adică la aBeauty clinique. Aici poți citi și vedea poze din timpul ședințelor mele de criolipoliză. Nu e nimic de speriat.

Epilarea definitivă prin SPL cu Yperion Or-Light. Din experiența mea la epilarea definitivă sunt importanți 3 mari parametri. 1. Tehnologia. 2. Parametrii de lucru bazați pe fototip. 3. Consumabilele la zi. 1 SPL e o tehnologie nouă și net superioara IPL. Uită de epilarea definitivă prin IPL. Probabil nici tu nu vrei să mai auzi de ea. Apoi, mai există lasere, printre care și laserul diodă. Laserul diodă e la fel de eficient ca SPL. Exact la fel. Însă studiile arată că în cazul laserului diodă pot apărea mai multe complicații decât la SPL. De fapt, SPL e cea mai sigura metodă de epilare definitivă în acest moment. 2 Setările bazate pe fotototip sunt vitale pentru rezultate optime. Yperion Or-Light se calibrează automat, iar aplicatorul de mari dimensiuni nu numai că oferă o putere superioara pe cm2, ci și timp redus de epilare + durere redusă.

3 Mulți owneri de saloane au diverse aparate la care nu mai schimba cristalul consumabilele. Pentru că e scump și îl lasă pentru că ”merge și așa”. Citește asta neapărat. O clinică serioasă de epilare definitivă schimbă consumabilele când trebuie ca tratamentul să aibă efect. O fi mai la îndemână salonul de epilare definitivă din colțul blocului, dar nu e neapărat mai bine acolo. Pentru că tratamentele nu dau rezultatele așteptate, iar tu încet, încet, îți pierzi încrederea în epilare definitivă. Și e păcat. Pentru că undeva epilarea definifivă chiar dă rezultate foarte bune.

Serviciile de estetică medicală. Așa cum nu-ți schimbi prea des frizerul, banca cu care lucrezi, marca de țigări pe care o fumezi, parfumul cu care te dai sau medicul de familie, așa nu-ți schimbi prea des nici medicul sau clinica ce se ocupă de înfățișarea ta. E normal, e de înțeles. Totuși, merită să afli că în baza unor statistici interne măsurate încontinuu de 2 ani și 4 luni, 94,3% dintre cei care beneficiază pentru prima dată de un serviciu în cadrul unei clinci aBeauty clinique, revin la aBeauty clinique și îl aleg drept brand principal de estetică.

aBeauty clinique București a ales să colaboreze cu Domnul Doctor Marian Simion datorită experienței internaționale a acestuia, în mod special în clinci de estetică facială din Marea Britanie. Dar în acest domeniu sunt foarte mulți medici esteticieni cu un CV bogat sau cu notorietate. Așa că nu vom discuta despre asta. aBeauty clinique a decis să introducă în rețeaua lor națională de clinici garanția de satisfacție a clienților în cazul tratamentelor estetice efectuate de medicii colaboratori, aspect unic pe piața de profil. Cu alte cuvinte, pacienții care trec pragul aBeauty clinique au garanția că vor pleca mulțumiți în raport cu așteptările stabilite împreună cu medicul la consultația inițială.

Fie că e vorba de injectări cu Acid Hialuronic în buze sau pentru tratarea ridurilor, injectări cu toxină botulinică pentru tratarea ridurilor sau pentru eliminarea mirosului de transpirație, scleroterapie (pentru tratarea vinișoarelor de pe picioare), lipoliză (slăbire localizată și tratare celulită fibroasă), mesoterapie facială, lifting facial sau alte servicii de estetică medicală, poți merge la aBeauty clinique București în siguranță. Pentru că însuși brandul aBeauty clinique îți garantează experiența plăcută și rezultatele. E un motiv suficient de bun să mai încerci și serviciile altei clinici de estetică facială și corporală premium.

Menționez că tot ce am scris până aici e valabil și pentru aBeauty clinique Brașov, aBeauty clinique Constanța sau aBeauty clinique Galați, nu numai aBeauty clinique București. Pentru a intra în legătură cu un consilier de estetică aBeauty clinique intră aici. Consultațiile sunt gratuite și nu implică alte obligații din partea clienților. De asemenea, poate merită să citești și lista de avantaje competitive aBeauty clinique.

aBeauty clinique Bucuresti


Acesta este un articol din campania #deaziaBeauty și reprezintă idei personale inspirate din experiențe proprii. Exprimările nu au nici o legătură cu poziția oficială aBeauty clinique.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.