Vorbesc despre blogging la Open Connect Galați

Open Connect este un eveniment la care poți participa gratuit. Acesta este creat exact la fel ca evenimentele Open Connect din București. Este, cu alte cuvinte, o franciză de business networking care a ajuns și la Galați și care respectă același model. Obiectivul Open Connect este să înlesnească comunicarea între antreprenorii dintr-un oraș. Dacă vrei să te dezvolți, dacă vrei să te promovezi, dacă vrei să aduci un plus de valoare comunității antreprenoriatului gălățean = merită să vii la Open Connect Galați. Notează-ți în agendă: joi, 28 noiembrie 2013, ora 09:30 dimineața, la pub Yoobi de pe Domnească, vis-a-vis de Winmarkt. Nu trebuie rezervare. Trebuie doar să fii acolo, că Yoobi are destule locuri, iar primele 10 cafele sunt din partea casei.

Iată ce se va întâmpla la al doilea eveniment Open Connect din Galați. La început vom avea ocazia să ne prezentăm public, direct de la mesele noastre, fără să fie nevoie să urcăm pe scenă. Doar dacă vrem. Dacă nu vreți să vă prezentați, nu e nici o problemă, că nu e obligatoriu. Apoi, vor începe sesiunile de pitching. Ce înseamnă un pitch am scris eu deja aici. Un pitch are doar un minut la dispoziție conform regulamentului, însă după aceea puteți pune întrebări care să consolideze discuția. Chiar vă recomand. Iată cine și despre ce va vorbi în pitch-urile de la acest eveniment Open Connect din Galați. Voi deschide eu sesiunea de pitch-uri, așa că vă aștept în număr cât mai mai mare ca să mă susțineți moral. Da, BGG, despre voi vorbesc :).

  • Gabriel Ursan, Blogger, Trainer, Developer, Om: Despre blogging și eficiență în afaceri
  • Mihaela Jantea, terapeut: Ce este biorezonața
  • Cornel Trofimov, Consultant în Asigurări de Viață: Cum să protejezi ce ai mai scump
  • Nicoleta Doina Radu, coach și om de cinste: Adaugă plus valoare vieții tale

Apoi, urmează o sesiune de mentoring susținută de Cătălin Negoiță, cu titlul „Din culisele unei emisiuni TV„.

După fiecare pitch primim feedback public de la Gabriela Chiriac, iar la final ne votați.

Cel mai votat pitch va primi un interviu live și online de 15 minute. Apoi începe treaba mișto, adică networking, ocazie în care aveți posibilitate să schimbați cuvinte și cărți de vizită cu toți cei prezenți la eveniment. Mie mi se pare o oportunitate fabuloasă de care zic că merită să profitați, indiferent de nivelul și experiența voastră ca antreprenori. Foarte mulți au vândut câte ceva data trecută, că dacă nu erau la Open Connect nu ar fi știut mulți oameni interesați de ceea ce vând și ceea ce oferă. De asta tot zic că e o oportunitate de care merită să profitați. În afară, business-urile de succes se mănâncă cu mult networking organizat. Open Connect este networking organizat frumos așa că be there!

P.S.: Participarea este complet FREE și fără obligații. Nu uitați: Joi, 28 noiembrie, pub Yoobi, strada Domnească vis-a-vis de Wnimarkt Galați, ora 09:30 dimineața. Ne vedem acolo.

2 comentarii la „Vorbesc despre blogging la Open Connect Galați”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.